Cele mai bune oferte de la Orange de Black Friday

By | November 2, 2023

Black Friday 2023 a început la Orange pe 1 noiembrie și ține toată luna. Ofertele sunt aici și așa cum ne-a obișnuit Orange în anii trecuți, nu sunt doar la telefoane și abonamente.

Iată și trei telefoane cu prețuri reduse de Black Friday:

Mulți dintre voi mi-ați spus însă că anii trecuți ați prins oferte bune de prelungire a abonamentului de Black Friday la Orange, așa că dacă vreți să faceți o prelungire, acum este momentul. Ofertele pentru abonamente fără telefoane sunt mai jos:

Dintre toate, abonamentul Smart Plus 15 mi se pare că oferă tot ce îți poți dori pentru 7.5€ pe lună.

Și oferta Orange Love mi se pare bună:

Abonamentul este gratis în primele șase luni, iar apoi veți plăti 26 lei pe lună până la doi ani. Ceea ce înseamnă un cost mediu de 18.41 lei pe lună pentru TV cu 134 de canale și un router cu Wi-Fi 6 care asigură viteză de până la 480 Mbps.

Și apropo, Orange mai oferă un beneficiu unic față de reducerile celorlalte magazine. Punctele Orange Thank You valorează de trei ori mai mult la utilizarea lor în magazinul online, pentru comenzi ce conțin un telefon cumpărat împreună cu prelungirea abonamentului pe 24 de luni. Iar transportul este gratuit pentru toate comenzile realizate online.

Verificați și prețurile la telefoanele recondiționate. Noi am avut un iPhone X refurbished de la Orange, pe care tocmai acum l-am dat mai departe. M-am uitat și acum la telefoanele refurbished când am vizitat Orange Shop-ul cel nou. Este practic imposibil să îți dai seama că acelea nu sunt telefoane noi.

Dar așa cum vă spuneam mai sus, Orange nu are oferte doar la telefoane și abonamente mobile și fixe, ci și la obiecte conectate, produse de gaming, tablete, smartwatch-uri, accesorii șamd.

De exemplu acum am văzut o ofertă bună la robotul de aspirare TP-Link RV30, care în mod normal este vreo 2.000 lei, iar acum costă 1.565 lei. Sau varianta RV30 Plus, care își golește singur coșul și este redus de la 2.528 lei la 1.971 lei.

În anii trecuți au avut oferte bune la TV-uri, ba chiar și console. Au fost momente în care PlayStation 5 nu se găsea în stoc decât la Orange la prețul oficial. Și anul acesta au o ofertă bună la varianta digitală de PS5. Varianta cu God Of War + card de 250 lei cadou este 2528.43 lei. Și controller-ul DualSense de PS5 este redus.

De altfel, pe partea de obiecte conectate, știu că anul trecut au avut oferte foarte bune la AirPods, aspiratoare robot și la câteva produse Tapo. M-am abținut cu greu să nu mai cumpăr încă o bandă luminoasă pentru casă. Verificați deci și această secțiune.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Cele mai bune oferte de la Orange de Black Friday

  1. vlad

    Zilele trecute parca aveau mai multe abonamente la 50%. Era si Fun11 ce mie mi se parea cel mai avantajos.
    Probabil vor reapararea vineri 10 nov.

    Reply
    1. vlad

      si-au facut update la reduceri
      Fun 9 -> 3 euro
      Smart 15 -> 5 euro
      Smart 25 -> 9 euro

  2. Giovani

    Ori sunt eu orb, dar Note 12 Pro e peste tot 1400 lei numai la Oranga la BF e 1800 🙂

    Reply

Spune-ți și tu părerea: