Un minor pune la pământ un polițist, iar apoi Poliția Română se victimizează pe Facebook spunând că acel video este trunchiat

By | November 2, 2023

Asemenea penibilitate nu am mai văzut de mult. Se pare că pagina de Facebook oficială a Poliției Române este după chipul și asemănarea polițiștilor care ne “protejează” pe străzi.

Pe scurt, Poliția Română se victimizează pe Facebook pentru că în spațiul public a apărut un video în care un polițist este pus la pământ de un licean, spunând că acesta este trunchiat și bănuiesc că vor să dea ideea că video respectiv nu reflectă realitatea. Iată postarea Poliției Române:

Și textul postat de Poliția Română, în caz că vor șterge în cele din urmă postarea:

Ca să fiu sincer, nu înțeleg mai exact de ce încearcă să se victimizeze, pentru că oricum ai da-o, Poliția Română este penibilă în acest video. Să te duci să promovezi profesia de polițist și să te pună un minor la pământ e un nou nivel minim atins de polițiștii români. Da, se vede clar că acel elev făcea lupte libere (am avut un coleg în generală care făcea lupte libere, deci am recunoscut stilul). Dar nici așa, polițistul acela nu are scuză. Ca polițist, mai ales ca “luptător” SAS, trebuie să ai skill-uri peste medie în luptă, că nu ai de-a face doar cu cetățeni recalcitranți și cu pensionari. Ce te faci când vine un interlop de 100 kg spre tine dacă pe tine te dovedește un elev de liceu?

În fine, ca să vedeți cât de departe merge incompetența Poliției Române, iată și video complet:

Deci nu este vorba despre un singur polițist, ci despre doi polițiști care n-au fost în stare să anihileze un puștan, iar unul dintre ei dă și dovadă de “fair play”, lovindu-l la picioare și apoi încercând să-l dezechilibreze de la spate. Și ca să fie ipocrizia la cote maxime, se dovedește că de fapt pagina oficială a Poliției Române a trunchiat acest video de care ei înșiși se plâng că este trunchiat.

Asta este Poliția Română plătită din banii noștri, care ar trebui să ne apere. Asta este Poliția Română care amenință cu grevă că vrea măriri de salarii.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Un minor pune la pământ un polițist, iar apoi Poliția Română se victimizează pe Facebook spunând că acel video este trunchiat

    1. Revo Post author

      E greu să nu generalizezi când o țin numai din bâlbe în bâlbe.

  1. Dan

    Antrenamentele fizice (condiție fizică) și tehnice (dezvoltarea capacităților de anihilare gen aikido/judo) cer timp și efort – pe lângă timpul și efortul necesare activităților de serviciu. Iar disponibilitatea polițiștilor de a desfășura efortul și petrece timpul necesar sunt mai puțin decât minime….

    Reply

Spune-ți și tu părerea: