Okazii și utilizatorii verificați

By | April 2, 2013

Aseară am vrut să repun un produs în vânzare pe Okazii. Primesc un mesaj ca în prima poză care mă anunță că punerea în vânzare a produselor mele este blocată. Motivul: Dacă vrei să pui mai multe produse în vânzare, trebuie să devii Utilizator Verificat.

Utilizator verificat înseamnă că tu trebuie să demonstrezi că ai un cont bancar prin completarea IBAN-ului în secțiunea “Contul meu”. După ce completezi IBAN-ul, Okazii îți extrage 1€ din cont ca să se convingă că acesta este real. Este o metodă foarte bună anti-țeapă. Pe eBay Când folosești PayPal este primul lucru pe care trebuie să-l faci înainte să poți cumpăra ceva. Mi se pare normal.

Această opțiune exista de mult și pe Okazii, însă mai nimeni nu o folosea. Nu o să mă leg de faptul că Okazii ne-o bagă acum pe gât. Însă oamenii ăștia nu cunosc definiția cuvântului “gratis”. Paypal îți extrage 1$ și apoi acesta îți este returnat. Pe Okazii banii rămân la ei. Deci, e gratis sau nu ?!

okazii verificare img 1okazii verificare img 2

Bineînțeles, toate astea le-am făcut aseară pentru că vroiam să vând o husă de iPhone cu 30 de lei …

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

7 comentarii la “Okazii și utilizatorii verificați

  1. Dan Pavelescu

    Pai na, nu suntem romani? 🙂
    Dar nu ebay iti retrage euroiul, ci paypal..

    Reply
    1. revo Post author

      Așa este. Modificat, mulțumesc. Prin extensie … îți trebuie PayPal ca să folosești eBay 🙂

    2. revo Post author

      Am auzit ca sediul okazii e langa Dristor Kebab :))

  2. Ariel

    Costul serviciului e gratis, că puteau să ceară și bani, cum e la taxa de rezervare avion low cost (10 eur). Apoi îți spune că de fapt plătești 1 EUR, fără de care nu ți-ar putea verifica identitatea. Modul în care transmit mesajul e special la detură, doar valorează 1 EUR, nu ?

    Reply
    1. revo Post author

      Da, ai dreptate. Dar chestia asta cu “serviciul e gratis dar dai bani pe altceva” e cam aceeasi chestie pe care o fac țiganii cu parcarile gratis: “e gratis parcarea boss, dar imi dai si mie de-o cafea ca sa ti-o pazesc”.

  3. Cristian

    Niste karnatzi cei de la Okazii. Nu mai stiu cum sa stoarca bani de la utilizatori.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: