Okazii și utilizatorii verificați

By | aprilie 2, 2013

Aseară am vrut să repun un produs în vânzare pe Okazii. Primesc un mesaj ca în prima poză care mă anunță că punerea în vânzare a produselor mele este blocată. Motivul: Dacă vrei să pui mai multe produse în vânzare, trebuie să devii Utilizator Verificat.

Utilizator verificat înseamnă că tu trebuie să demonstrezi că ai un cont bancar prin completarea IBAN-ului în secțiunea “Contul meu”. După ce completezi IBAN-ul, Okazii îți extrage 1€ din cont ca să se convingă că acesta este real. Este o metodă foarte bună anti-țeapă. Pe eBay Când folosești PayPal este primul lucru pe care trebuie să-l faci înainte să poți cumpăra ceva. Mi se pare normal.

Această opțiune exista de mult și pe Okazii, însă mai nimeni nu o folosea. Nu o să mă leg de faptul că Okazii ne-o bagă acum pe gât. Însă oamenii ăștia nu cunosc definiția cuvântului “gratis”. Paypal îți extrage 1$ și apoi acesta îți este returnat. Pe Okazii banii rămân la ei. Deci, e gratis sau nu ?!

okazii verificare img 1okazii verificare img 2

Bineînțeles, toate astea le-am făcut aseară pentru că vroiam să vând o husă de iPhone cu 30 de lei …

Share pe Facebook

7 comentarii la “Okazii și utilizatorii verificați

 1. Dan Pavelescu

  Pai na, nu suntem romani? 🙂
  Dar nu ebay iti retrage euroiul, ci paypal..

  Reply
  1. revo Post author

   Așa este. Modificat, mulțumesc. Prin extensie … îți trebuie PayPal ca să folosești eBay 🙂

  2. revo Post author

   Am auzit ca sediul okazii e langa Dristor Kebab :))

 2. Ariel

  Costul serviciului e gratis, că puteau să ceară și bani, cum e la taxa de rezervare avion low cost (10 eur). Apoi îți spune că de fapt plătești 1 EUR, fără de care nu ți-ar putea verifica identitatea. Modul în care transmit mesajul e special la detură, doar valorează 1 EUR, nu ?

  Reply
  1. revo Post author

   Da, ai dreptate. Dar chestia asta cu “serviciul e gratis dar dai bani pe altceva” e cam aceeasi chestie pe care o fac țiganii cu parcarile gratis: “e gratis parcarea boss, dar imi dai si mie de-o cafea ca sa ti-o pazesc”.

 3. Cristian

  Niste karnatzi cei de la Okazii. Nu mai stiu cum sa stoarca bani de la utilizatori.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *