Orange aduce oficial brandul Xiaomi în România

By | September 20, 2018

Până acum produsele Xiaomi puteau fi cumpărate prin tot felul de distribuitori. Însă erau aduse pe canal neoficial, iar cei care le cumpărau trebuiau să-și asume faptul că în cazul unei garanții, situația era gri. De acum încolo, Orange va fi distribuitor exclusiv al brandului Xiaomi în România. Și au și o ofertă specială pentru lansare:

“Pentru a sărbători intrarea noului brand în portofoliul Orange, clienţii sunt invitaţi în perioada 22-23 septembrie în magazinul Orange din Băneasa Shopping Center pentru a testa două dintre cele mai populare telefoane Xiaomi. În plus, cei care vor achiziţiona telefoane Xiaomi în decursul celor două zile din Orange Shop Băneasa vor fi recompensaţi astfel:

  • Acumulator extern Xiaomi Mi Power Bank (10000 mAh) pentru cei care cumpără Redmi5
  • Brăţară fitness Xiaomi Mi Band 3 pentru cei care cumpără Mi MIX 2S

Tot în comunicatul Orange se mai precizează:

Alături de cele două noi telefoane, Orange România continuă să îmbogăţească şi să diversifice portofoliul de obiecte conectate, ajungând la peste 110 referinţe. Prin intermediul acestora, clienţii îşi pot crea propriul ecosistem de produse conectate cărora li se adaugă şi noua brăţară de fitness Xiaomi Mi Band 3.

Xiaomi Orange România

Probabil că în viitorul apropiat ne putem aștepta să vedem mai multe dispozitive Xioami în oferta Orange, însă nu sperați ca Orange să aducă toată gama de produse. În primul rând pentru că ar fi imposibil. Cred că Xiaomi are mii de produse, printre care și periuțe de dinți, stilouri, ochelari de soare sau rucsacuri. Pe lângă asta, Xiaomi încă are probleme cu niște produse care încalcă patente înregistrate. Din această cauză anumite produse se vor vinde mereu în China, iar pe unele dintre ele, sub o formă sau alta, le putem găsi și în Europa. De multe ori la un preț mai mare, dacă se hotărăsc să plătească și patentul 🙂

Oricum, smart move Orange! Ieri am scris despre Apple în România, astăzi Xiaomi vine la Orange. What a time to be alive! 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Orange aduce oficial brandul Xiaomi în România

  1. Calin

    Genial …
    pana se vor dumiri clientii de stupiditatea producatorului !
    Super calitate pret rezonabil…. etc
    DAR !
    …cat de ctretin sa fi ca producator sa faci asa:
    – dual SIM dual Stand-by dar e dual sim NUMAI DACA renunti la cardul microSD …
    Adica sertarul de “cartele” este FIE pt 2 SIM FIE pt un SIM si microSD…
    Hai sa fim seriosi …
    De aia mi-am luat CUBOT MAX !

    Reply
  2. Sir Neo

    Am crezut can PCGarage nu aduce produse neoficial, sper sa nu imi crape jucaria ?

    Reply
    1. Revo Post author

      Doar pentru că nu este adus pe canal oficial nu înseamnă că nu ai garanție. Eu zic că nu are rost să-ți faci griji în cazul PC Garage.

Spune-ți și tu părerea: