Orange TV Go Box – încă o variantă de a avea TV fără fire prin casă

By | July 8, 2020

Începând din iulie, Orange a început să vândă oficial soluția Orange TV Go Box, pentru cei care vor să aibă TV fără să tragă fire, în orice cameră, pe orice TV (chiar dacă nu este smart). TV Go Box se conectează prin HDMI la televizor și prin WiFi sau Ethernet la rețea.

Spre deosebire de alte setup box-uri, mi se pare că soluția de la Orange arată destul de bine. Seamănă mai mult cu o consolă (pe orizontală! 🙂 ) și are și o telecomandă destul de arătoasă. Soluția oferă mai multe funcții, precum conectarea la YouTube, repornirea emisiunii curente, înregistrarea emisiunii preferate, accesarea altor emisiuni înregistrate sau acces la filmele incluse în oferta Orange.

Orange spune că va putea fi folosită și în afara țării, în SEE (Europa). Eu nu știu nici cine mai călătorește așa de mult în ultimul timp și nici cine se duce în vacanță și ține neapărat să se uite la televizor din concediu. Este însă posibil să fie persoane care lucrează în străinătate și să vrea să se uite la posturile din România, caz în care ar fi o idee bună.

Prețul dispozitivului este între 25 și 50 de euro. Nu-i mare, însă problema mea legată de acest serviciu este oferta complicată. Orange a împărțit-o în trei categorii:

  • Pentru clienții cu abonamente de voce mobilă;
  • Pentru clienții care au Orange Home TV prin cablu;
  • Pentru clienții care au Orange Home TV prin satelit

Pare simplu până aici, nu? Ei bine, aceste trei categorii sunt și ele împărțite în subcategorii, în funcție de valoarea abonamentelor. Iată-le mai jos:

preturi orange tv go box 1

orange tv go box preturi 2

orange tv go box preturi 3

Iar la această ofertă mai există o steluță, și anume: Canalele PRO TV HD, PRO X HD, PRO 2 HD, PRO CINEMA, PRO GOLD și PRO INTERNATIONAL pot fi accesate pe Smart TV doar de către clienții care au o oferta TV prin cablu sau prin satelit. Clienții care au doar voce sau internet pot avea acces la mai multe canale decât cele standard dacă aleg o extraopțiune.

Deși Orange TV Go Box nu se adresează decât clienților Orange, mie îmi plac genul acestea de soluții care nu presupun fire și găuri prin casă. Dacă clienții Orange vor trece de oferta complicată și de prețul echipamentului, produsul s-ar putea să aibă succes. Detaliile complete le găsiți aici.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Orange TV Go Box – încă o variantă de a avea TV fără fire prin casă

  1. adi

    Nu credeam că Orange e o companie atăt de idioată! Dacă vrei să explici cuiva ce ai înțeles din oferta lor, probabil că trebuie să faci niște cursuri.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: