Bolt lansează trotinete în aplicație, iar prețurile sunt extrem de mici

By | July 7, 2020

După ce săptămâna trecută vă spuneam de Uber și trotinetele Lime, acum a sosit și rândul celor de la Bolt să pornească serviciul lor de închiriat trotinete electrice. Și Bolt pare că joacă dur, pentru că cel puțin pentru început au niște prețuri extrem de mici.

Trotinetele electrice pot fi deblocate gratuit, iar costul pentru plimbare este un fantastic 0.10 lei per minut. Adică 10 bani. Adică un leu pentru 10 minute.

Trotinetele Bolt pot fi închiriate direct din aplicația lor, apăsând pe buton ca în prima poză de mai jos:

Apreciez că Bolt te pune să selectezi mai întâi vârsta înainte de a porni la drum. Din câte știu trebuie să ai minim 14 ani pentru a merge cu trotineta electrică. Un alt lucru interesant este “modul începător”, prin care poți limita viteza trotinetei la maximum 15 kmph. Dacă nu ați mai mers până acum pe o trotinetă electrică, vă sfătuiesc să-l folosiți, că nu-i de joacă.

Apropo, așa arată o trotinetă Bolt:

trotineta electrica bolt

trotineta bolt bucuresti

În concluzie, așa cum am spus în nenumărate rânduri, mă bucur de fiecare dată când apare un serviciu nou de închiriat trotinete, biciclete și astfel de vehicule mici. Știu că trebuie mai multă grijă din partea șoferilor pentru aceste trotinete, dar de multe ori o trotinetă în plus înseamnă o mașină în minus. Singura șansă la decongestionarea traficului este tot la noi.

Și mai ales în condițiile actuale, cu cât mai multe astfel de servicii de micromobilitate, cu atât mai bine. Prefer oricând să iau o trotinetă electrică decât să urc într-un autobuz STB.

UPDATE: S-au schimbat prețurile. Deblocarea este în continuare gratis, însă costul per minut a crescut la 0.60 lei, adică la fel ca la Lime.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

7 comentarii la “Bolt lansează trotinete în aplicație, iar prețurile sunt extrem de mici

    1. Revo Post author

      Da chiar, nu am apucat să verific. Care este zona?

    1. Revo Post author

      Yup, au modificat prețul. S-au dus (deja) vremurile bune 🙂

  1. Marius

    Mie mi a luat cate 10 lei la fiecare cursa inafara de tariful taxat pe minut
    De ce oare?

    Reply
    1. Revo Post author

      Posibil să fi lăsat trotineta în afara zonei lor de acoperire?

  2. Pojoga

    Bună ziua! De 2-3 zile este o trotinetă defectă ( fără mecanism de interceptare) pe str Serei,mai sus de str Chicuș, în spatele garajelor.
    Poate vă interesează..

    Reply

Spune-ți și tu părerea: