Otter are reduceri la încălțăminte de Black Friday și te îndeamnă să cumperi #doarceainevoie

By | November 11, 2020

Probabil știți deja de brandul de încălțăminte Otter. Sunt din 1997 în România iar prin business-ul lor de retail mai operează alte 4 magazine: Tezyo, Salamander, Aldo și Gryxx. Așadar, dacă nu ați auzit de Otter, sigur ați auzit de cel puțin unul dintre celelalte branduri sau le-ați văzut unul dintre cele 60 de magazine prin mall-urile din țară.

Anul acesta Otter pregătește o campanie de Black Friday pentru magazinul lor online, iar câteva produse le găsiți deja aici. Dacă vă înscrieți pe acea pagină, veți primi pe mail ofertele pe 13 noiembrie. Iată cum s-a pregătit Otter pentru acest eveniment:

  • Vor avea peste 4000 de modele de încălțăminte și marochinărie la ofertă;
  • Au un stoc cu peste 210000 de produse la reducere;
  • Vor avea cele mai bune prețuri din piață la anumite modele de pantofi Epica, Nike, Otter, Pepe Jeans, Geox, Skechers șamd;
  • Garantează livrarea a peste 95% de comenzi până pe 20 noiembrie.

Ideea din spatele campaniei este cea de a cumpăra cumpătat, doar ce ai nevoie. De aici și hashtag-ul cu #doarceainevoie. Eu cred că-i o recomandare bună. Anul acesta este diferit față de ceilalți. Nu cred că mai avem nevoie de zece perechi de “sneakers” și zece perechi de pantofi, pentru că nu mai sunt atâtea situații în care să-i putem purta. Mai bine cumpărăm o pereche de adidași de calitate și o pereche de ghete solide mai casual și am rezolvat problema. Less is more.

otter black friday 2020

 

Eu am trecut deja prin faza “prea multe perechi de încălțări” acum ceva timp, când am făcut trecerea de la facultate la job. Îmi cumpăram în continuarea încălțări în stilul celor pe care le purtam în facultate (în principiu adidași), însă în realitate mă îmbrăcam altfel, deci aveam nevoie și de niște încălțări mai smart-casual. Așa că mă încălțam zilnic cu ceva la mijloc între un pantof și un adidas și aveam 2-3 perechi de Nike și Adidas care stăteau degeaba, până când în cele din urmă le-am donat. Acum am cam un singur model de pantof smart-casual pe care îl port per sezon și gata.

Pentru Black Friday-ul de la Otter urmăresc o pereche de pantofi Geox, dacă găsesc un model care să-mi placă. Mai am o pereche și știu că sunt super comozi. Sunt un pic mai scumpi dar dintr-un motiv foarte bun. Au niște perforații în talpă, care îi permit piciorului să respire. Dacă nu mă înșel, este singurul brand care are un asemenea sistem, și au patent pe el.

M-am uitat un pic pe site-ul Otter și mi se pare că prețurile sunt bune și acum. Acum 2-3 ani nu găseai pantofi Geox sub 600 de lei. În concluzie, dacă aveți nevoie de o pereche de încălțări, înscrieți-vă pe acea pagină și vineri aruncați un ochi pe site-ul Otter.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Otter are reduceri la încălțăminte de Black Friday și te îndeamnă să cumperi #doarceainevoie

  1. DanC

    Au fost cei mai comozi pantofi pe care i-am avut vreodata, pantofii de la Geox cu talpa de care spui si tu 🙂
    Din pacate vorbesc despre ei la trecut fiindca dupa vreo 7 ani si-au dat duhul. O sa profit de reducerile astea pentru a-i inlocui.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: