Probabil cei mai comozi pantaloni scurți pentru stat prin casă

By | July 31, 2020

Bine, eu i-am cumpărat de aici pentru alergare și de fapt îi foloseam la sală. Dar la cât de mult m-am dus la sală în ultimele luni, am ajuns să-i port prin casă. Și am ajuns să-i port cel mai des. Pentru că din toate perechile mele de pantaloni scurți, aceștia sunt cei mai comozi. Și sunt excelenți pe timp de vară.

Elasticul stă confortabil în jurul taliei, sunt foarte ușori, iar materialul evacuează rapid transpirația și se usucă ușor. La asta ajută și zonele de ventilație laterale, care-s dintr-un fel de plasă. Mi-ar fi plăcut să știu de zonele acelea înainte să-i cumpăr și să merg cu ei la sală. Nu se vede mare lucru prin ele, dar bine că nu am purtat decât boxeri negri 🙂

Fiind de alergare, nu au buzunare laterale. Au unul mic pe interior în partea din față pentru chei și unul în partea din spate, pentru telefon. Din specificații citire: “dimensiune maximă 78 mm * 160 mm (compatibil cu Iphone XR, 8 și 8 Plus, Samsung Galaxy A10 și A50, Xaomi Redmi 6A)”.

După mai bine de un an de purtare au început să se dezlipească benzile reflectorizante de pe ei, dar chestia asta nu mă deranjează, că pericolul să mă calce o mașină este extrem de redus cât timp stau în apartament. O să-mi mai cumpăr probabil încă una sau două perechi. În caz că le vine vreodată ideea să îi scoată de pe stoc, să fiu acoperit.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Probabil cei mai comozi pantaloni scurți pentru stat prin casă

    1. Revo Post author

      Și eu stăteam în bumbac la început. Doar că bumbacul se udă și rămâne îmbibat în apă. Ăștia se usucă rapid.

  1. Giovani

    Si eu ii am..Sunt foarte buni dar pentru alergare nu pentru stat in casa 🙂

    Reply

Spune-ți și tu părerea: