Philips a inventat un dispozitiv pentru a face somnul mai ușor

By | September 4, 2018

Uitându-mă peste lansările de la IFA Berlin, mi-a atras atenția Philips SmartSleep. Este o bentiță cu sleep-tracker integrat, care emite sunete de frecvență joasă, pentru a amplifica undele cerebrale responsabile pentru somnul adânc. Dacă vi se pare că sună complicat, stați să vedeți cum se folosește:

Abonează-te la canalul meu –>

În realitate, cred că totul ar deveni un automatism, dar clipul zici că-l face în mod deliberat să pară greu de folosit. Dar hey, din cauza asta îmi place mie Philips. Pentru că au curajul să scoată pe piață astfel de ciudățenii.

4 comentarii la: “Philips a inventat un dispozitiv pentru a face somnul mai ușor

 1. The Gadgetist

  Ce mi-a plăcut la Philips pe partea de somn este Wake up light. Am găsit funcții asemănătoare la becuri inteligente dar nu m-au multumit.

  Reply
  1. Revo Post author

   Wake up light mi se pare cam prea scump. Eu voiam să cumper niște becuri Philips Hue, tocmai pentru funcția asta. Le-ai testat?

  2. The Gadgetist

   La categoria becuri inteligente eu am luat pentru inceput un Flux Bluetooth Smart Led light bulb de pe Amazon. Acesta are o functie programabila de Gradual color change, dar nu e chiar ce trebuie. Il folosesc mai degraba ca lumina ambientala pentru birou.

   Am mai luat un Bec inteligent TP-Link LB130 care are un mod circadian , adica porneste si regleaza lumina in functie de rasarit/apus. Tot nu e ce trebuie pentru ca se intampla mult prea lent si nu e customizabil.

   Cred ca pana la urma tot la Philips Hue ajung, dar nu-mi place la ei ca imi trebuie baza aceea separata + pretul mare.

   https://goo.gl/2TbPdq

 2. Tatianaangel

  mda!!la problemele mele cu somnul ar merge insa cred ca e destul de scump

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *