Pizza Ka are cea mai bună livrare

By | February 25, 2013

Să vă spun cum am ajuns la concluzia asta.

Acum două săptămâni …

Cine știe cum e traficul pe Virtuții la oră de vârf știe că imbecilul ăla a încurcat într-un minut câteva zeci de mașini. Dacă a stat doar un minut. În 5 minute a primit injurături de la sute de numere de înmatriculare diferite. Binînțeles, Domino’s România nu are niciun răspuns.

Vinerea trecută …

Pe Vasile Milea sunt o mulțime de dobitoci care o iau pe șina de tramvai și taie fața la semaforul de sub Pasajul Basarab. Jerry este unul dintre dobitoci. Deși este lovit pe partea dreaptă, tot nu se lasă. Nici Jerry’s Pizza nu mi-a răspuns. Bine, măcar ăștia au circumstanțe atenuante. N-au mai postat nimic de pe 7 februarie.

Trecem peste. Ieri seară …

Mergeam pe Uverturii. În fața mea, pe banda a doua,  B 08 PZK . Mașină de livrare de la Pizza Ka. Mergea închet, am dat ochii peste cap. Deja mă pregăteam să-l înjur, când … ce să vezi ? Omul semnalizează și se bagă pe banda întâi. Adică mă lasă pe mine să trec ! Adică el conștientizează că viața ar fi mult mai ușoară dacă cei care au ieșit la plimbare stau pe banda 1! Fantastic ! Când trec pe lângă el, am un șoc și mai mare. Omul avea la ureche un hands-free bluetooth. M-am închinat.

Eu zic că merită să văd ce gust are pizza de la ei pentru asta 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Pizza Ka are cea mai bună livrare

  1. loterista

    Nu pot sa spun ca nu e asa.
    Am facut si eu comanda la dansii si am primit pizza chiar mai repede in 18 minute. Bine cred ca eram situata mai aproape de dansii sau poate pentru ca sunt domnisoara.
    Oricum sosul alb a avut gust acrisor si a mers perfect cu pizza margherita.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: