Sony a anunțat prețurile și data de lansare pentru PlayStation 5 în România

By | September 17, 2020

Sony a anunțat prețurile și data de lansare pentru PlayStation 5. Dar mai întâi, jocuri! Pe lângă cele despre care am scris data trecută, iată ce mi-a plăcut din ce au prezentat la cel mai recent eveniment și ce voi cumpăra/juca:

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales. Îmi place ideea aceasta de a face balet în timp ce rupi pe genunchi inamici. Jocul arată foarte bine, plus că voi avea ocazia de a revizita New York.

Hogwarts Legacy este o surpriză foarte frumoasă pentru copiii din noi. Undeva pe la începutul pandemiei m-am uitat la toate filmele cu Harry Potter cap-coadă și cred că l-aș juca cu plăcere. Plus că mi-a plăcut și Harry Potter and The Chamber Of Secrets.

Call of Duty: Black Ops Cold War – Call Of Duty arată badass, ca de obicei. Cred că nu mă voi plictisi niciodată de această serie. O să îl joc, deși nu știu dacă îl voi juca pe PS5 sau pe PC.

Resident Evil Village. Nu se poate să nu joc a cărui acțiune are loc în România, nu? 🙂

Altfel, sunt super fericit că au anunțat și sequel-ul pentru God Of War. D-abia îl aștept, boy!

Legat de consolă, m-am liniștit când am văzut că Sony a confirmat oficial că PlayStation 5 va putea fi așezat și orizontal 🙂 Cu excepția unității optice, ambele console sunt identice ca specificații. Vor avea CPU AMD Ryzen Zen 2, placă video AMD Radeon cu Ray Tracing, SSD de 825 GB, HDMI 2.1, două porturi USB normale, un USB Type C, port Ethernet și Bluetooth 5.1. Dimensiunea aproximativă pentru PS5 este 390mm x 104mm x 260mm (lățime x înălțime x adâncime). PS5 Digital Edition e un pic mai subțire.

playstation 5 prețuri

La nivel internațional va costa 500 de euro varianta cu tot cu unitate optică și 400 de euro varianta digitală. Sony România spune că la noi prețurile vor fi 2.500 lei respectiv 2000 de lei. Jocurile AAA vor avea prețuri între 300 și 400 de lei.

UPDATE: Consolele au apărut la diverse magazine.

UPDATE 2: Stocurile inițiale pentru România s-au epuizat. Următoarele vor veni d-abia la început de 2021. Sper că ați apucat să dați precomandă 🙂

Iată și prețurile recomandate pentru accesorii:

  • Controler Wirelss DualSense™ (individual) – 349,99 lei ;
  • Căști fără fir cu microfon PULSE 3D™ – cu suport audio 3D și microfoane cu tehnologia dual noise-cancelling – 499,99 lei;
  • Telecomanda media – pentru a naviga cu ușurință printre filme și servicii de streaming – 149,99 lei;
  • Stația de încărcare DualSense™ – pentru a încărca două controlere wireless DualSense simultan – 149,99 lei

Disponibilitate din 12 noiembrie în țările cu apă caldă și pe 19 noiembrie inclusiv în România.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: