Poliția Română. Două ipostaze

By | November 1, 2022

Când au un bombardier în față:

Stimate conducător auto, vă rugăm frumos să binevoiți în a coborî din mașina dumneavoastră. Vă rugăm frumos. Știm că este o mașină scumpicică și ne este un pic frică să îi spargem geamul, că nu știm pe cine supărăm. Așa că dacă nu vă deranjează prea tare, vă rugăm să coborâți. În caz contrar, vom chema jandarmii, care vă vor ruga de dumneavoastră și mai tare

Când au niște copii în față:

Ce faceți buei, infractorilor?! Toată lumea în picioare! Stați drepți când vorbiți cu mine, da? Scoateți tot ce aveți în buzunare, puneți pe bancă. Mai repede, că mă grăbesc!

Așa arată o acțiune preventivă a IPJ Ilfov într-o școală gimnazială. Fără mandat, fără să se prezinte, fără bun simț, fără logică. Mergem să intimidăm niște infractori. Să ne știe de frică.

Atât. Alte comentarii nici nu-și mai au rostul. De altfel, nici Bode, nici președintele țării, care mai este și profesor, n-au avut nimic de comentat.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

5 comentarii la “Poliția Română. Două ipostaze

    1. Revo Post author

      Nu, e chiar invers. Este o idee foarte proastă. Cu atitudinea asta îi vor înrăi împotriva lor și când vor fi mari vor culege roadele. Adică zero respect pentru Poliție.

  1. Cristi

    Iti lasa asa un gust amar. Intr-un podcast recorder spunea cineva faptul ca nu iti dai seama cat e de corupt sistemul pana nu ai nevoie cateva lucruri: Invatamant, Spital (sistemul de sanatate), sistemul judiciar (politie, judecatarii etc.). Iar eu ca si majoritatea traiesc in bula mea care asteapta sa se sparga in momentul in care voi avea cu adevarat nevoie de una din cele trei.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: