Predicții pentru 2021?

By | January 12, 2021

Din 2019 am început să fac un exercițiu care îmi place. La începutul anului îmi propun să fac niște predicții pentru ce se va întâmpla în anul respectiv, mai ales în zona de tehnologie.

Iată predicțiile din 2020. Primele două predicții le-am ratat complet.

  1. Project Connected încă nu a făcut mai nimic în domeniul Smart Home. Poate m-am grăbit eu. Este și Google în spate, deci să o luăm încetișor…
  2. Apple+ încă nu este disponibil în România. Nu pot să găsesc o explicație. Este disponibil în Mozambic, Oman, Cambogia și Zimbabwe. Nu și în România.
  3. Da, smartphone-urile din 2020 s-au concentrat pe display-uri cu refresh mare și procesare video.
  4. Avem PlayStation 5 și Xbox Series X.
  5. Habar n-aveam ce vine când am pus punctul 5 pe listă, dar s-a adeverit complet. Acum fiecare supermarket are propria aplicație de home delivery.
  6. Și aici cred că am nimerit-o. Cam toată lumea și-a luat astfel de căști în 2020. Aveți alte propuneri pentru gadgetul anului 2020?

Ce predicții am pentru 2021?

  1. Probabil că vor fi mult mai multe servicii de subscripție în stilul “Un vin pe zi”, “o brânză pe săptămână”, “o bere pe oră”, “un whiskey pe lună”, șamd. Chiar, știe cineva dacă există vreun serviciu în stilul Flaviar în România?
  2. Poate că vor fi mai multe experiențe integrate online/offline. Mi se pare o idee bună degustarea de vin/brânzeturi pe care am avut-o recent. S-ar putea face așa și cu cafea, și cu whiskey, cursuri de make-up, cursuri de gătit, dyi pizza în care primești din timp ingredientele acasă șamd.
  3. Vor fi mai multe smartphone-uri pliabile. Samsung a arătat că se poate. Motorola a arătat că aproape se poate. Vor urma și alții.
  4. Digitizarea va avansa, inclusiv în România. Fiind o țară cu 10 ani în urmă la acest capitol, s-ar putea să avem surprize plăcute în 2021. Declarații online, plăți online pentru amenzi șamd.
  5. Platformele de cloud gaming vor deveni mai populare. Stadia tocmai ce s-a lansat în România. Este clar că și în 2021 vom sta destul de mult în casă, așa că s-ar putea să crească ușor numărul de abonamente la aceste platforme și în România.

Voi pe ce pariați în 2021?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: