Pro Tip: Black Friday la GSMnet

By | November 15, 2019

Cei care mai citiți pe aici probabil știți că GSMnet.ro este magazinul meu preferat de accesorii și piese de telefoane. Și asta pentru că găsesc la ei pe site tot ce-mi pot dori. De la huse până la display-uri de telefoane. Iar husele și cablurile sunt produse cu valoare mică, pentru care nu merită să plătești separat livrarea. Eu fac în felul următor: mă apuc să adaug produse în coș pe măsură ce descopăr că am nevoie de ele și când trec de suma minimă pentru livrare, dau comanda.

Și făcând an de an liste Black Friday am constatat că cei de la GSMnet au oferte foarte bune. I-am recomandat câtorva prieteni, care au fost foarte mulțumiți. Așa că iată un pro tip: dați o tură la ei pe site astăzi.

Ofertele de Black Friday pornesc de astăzi, 15.11.2019. Vor avea prețuri microscopice la peste 5000 de produse – accesorii pentru telefoane, piese, gadget-uri, wearables, accesorii PC și laptop și instrumente de service. Credeți că glumesc cu prețurile microscopice? Nope. Ei chiar au o pagină cu produse “Aproape Gratis”, pentru care prețurile pornesc de la 0.01 lei.

Iată și un preview al câtorva produse cu prețuri bine:

Standul Samsung de încărcare wireless pentru telefon mi se pare foarte ok, la fel și prețul pentru AirPods. Sau mă rog, dacă preferați niște căști mai basic, cu banii pe care-i dați pe AirPods puteți să vă cumpărați 255 căști din acelea de 2.90 lei 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: