10 oferte bune după Black Friday

By | November 16, 2019

Pentru că m-am trezit de dimineață, m-am uitat prin oferta mai multor magazine să văd dacă mai găsesc produse la preț bun după Black Friday. Așa că dacă simțiți că ofertele de ieri nu au fost pe placul vostru, am pregătit o listă cu 10 oferte, de la 10 magazine care au reduceri și astăzi. Majoritatea se pretează și pentru făcut cadou și toate sunt sub 200 de lei, pentru că știu că portofelul respiră cam greu în zilele astea. Iată-le:

1. Slow cooker de 3.5 L – 95 de lei. Noi suntem foarte mulțumiți de slow cooker-ul nostru și nu ratăm nicio ocazie să-l folosim. Sunt de părere că e bun în orice gospodărie. Iar cel de 3.5 litri e potrivit pentru o familie de 2 persoane. La 95 lei, merită investiția.

2. Boxă Bluetooth Tp-Link Groovi – 50 lei. Am testat acest model și sună foarte bine. Dacă voi aveți deja una (sau mai multe), o puteți cumpăra pentru a o face cadou.

3. Mica enciclopedie Hygge – 25 lei. O carte amuzantă și ușor de citit, care sigur va fi pe placul multora. Din nou, ar putea fi un cadou simpatic.

4. Priză inteligentă TP-Link – 80 lei. Avem două astfel de prize: una montată la un radiator pe care-l pornim remote și alta în care vom băga toate instalațiile de pom de Crăciun, pentru a le pute porni de pe telefon pe toate o dată. Modelul din link monitorizează și consumul de curent. Scenariile de folosire sunt infinite. Puteți citi review-ul meu aici.

5. Nike SB Delta Force – 190 lei. Unul dintre modelele mele preferate de la Nike. Dacă aș putea, i-aș purta în fiecare zi.

6. Ochelari de soare Polaroid – 112 lei. Model foarte ok, brand foarte ok, protecție UV, lentile polarizate, preț bun.

7. Seturi tablouri și decorațiuni de perete – 30-100 lei. Chiar mă gândeam că pereții noștrii sunt cam goi iar tablourile de la Vivre îmi plac. Sunt diferite față de banalitățile pe care le-am văzut în celelalte magazine. Cel cu pisici colorate e simpatic.

8. Geacă de puf – 140 lei. Am cumpărat și eu una anul trecut și am ajuns s-o port mai des decât pe toate celelalte. Îmi place că este foarte ușoară și o pot strânge în husa ei, astfel să ocupe loc mai mic decât o umbrelă.

9. Autocolant cu pisici – 50 lei. Cumpărați chestia asta și dăruiți-o cuiva căruia îi plac pisicile. Succes garantat. Ah, și puteți răscoli mai mult site-ul. Că au foarte multe decorațiuni și lucruri care se pretează pentru cadouri.

10. Trepied cu selfie stick și telecomandă – 55 lei. Foarte util pentru călătorii și fotografii de grup. De când l-am cumpărat pe al nostru l-am folosit în fiecare city break. Puteți citi un review aici.

În altă ordine de idei, toate site-urile de mai sus continuă ofertele de Black Friday într-un fel sau altul. eMAG are Crazy Sale, cu multe produse care au fost și în oferta de Black Friday, PC Garage are Black Weekend, la evoMAG Black Friday se termină pe 17 noiembrie, Elefant are Black Friday Extended, Fashion Days are Black Weekend, la Lensa încă e Black Friday, la fel și la Vivre, Bonami, Answear iar GSMnet are Blue Weekend. E un moment bun să cumpărați cadouri înainte de sărbători.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “10 oferte bune după Black Friday

  1. narcis

    geaca vine cu husa separata sau are buzunar interior? pe site nu apare nimic legat de asta 🙁

    Reply
    1. Revo Post author

      Uite asta nu știu. Eu am una de la Reserved care a venit cu husă. Am mai văzut oameni cu geci de puf care aveau husă la ele. Dacă îți place, nu cred că-i așa de mare pierderea dacă nu are husă. Sigur găsești pe acasă un săculeț în care s-o pui.

Spune-ți și tu părerea: