Promoție: PC Garage împlinește 13 ani și dă 1001 SSD-uri cadou

By | October 5, 2018

PC Garage împlinește 13 ani luna aceasta, așa că în zilele de 8,9 și 10 octombrie vor oferi cadou 1001 SSD-uri. De fapt, în funcție de valoarea comenzii plasate, vor fi în total 2000 de cadouri pregătite pentru clienți.

Pentru orice comandă cu o valoare de peste 2000 de lei, clienții vor primi cadou unul dintre cele 1001 SSD-uri ADATA Ultimate 120GB. De exemplu, dacă alegi un sistem Corvus și un bundle GXT 383 Dion 7.1 + Far Cry 5 vei primi cadou SSD-ul ADATA 120GB, care se potrivește perfect în configurația sistemului.

Pentru orice comandă cu valoarea între 500 și 2000 de lei, PC Garage a pregătit 1001 mouse pad-uri textile, în format XL, cu bază cauciucată. Așadar, la orice achiziție din acest interval, vei primi cadou mousepad-ul Trust GTX 756 XL.

Și nu este doar atât! 🙂 Pe lângă aceste cadouri, tot cu ocazia celor 13 ani, puteți profita de multe alte promoții la laptopuri, telefoane, televizoare, componente și periferice de gaming, toate cu prețuri aniversare. Nu sunt uitate nici sistemele de gaming PC Garage. Acestea, împreună cu gama de monitoare pentru gaming, vor fi disponibile timp de trei zile la prețuri speciale.

Dacă vreți să cumpărați un sistem de gaming, am testat de-a lungul timpului sistemele de la PC Garage și am fost foarte mulțumit. Dacă nu vreți să luați forumurile la rând să faceți combinații și permutări de componente, vi le recomand cu căldură. Sunt asamblate de oameni care chiar știu ce fac. Dacă vreți să cumpărați altceva, stați cu ochii pe site, luni vor fi surprize.

În concluzie, la mulți ani PC Garage! Eu întotdeauna îi voi aprecia, pentru că sunt singurul magazin din România care au reușit să închege o comunitate așa faină de pasionați de gaming, modding, overclocking și nu numai.

promoție PC Garage 13 ani SSD-uri cadou

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: