Războiul ne arată care sunt oamenii plătiţi de ruşi în România

By | March 11, 2022

Gândiţi-vă la ceva. Dacă ruşii au avut bani să îl cumpere pe – discutabil – cel mai puternic om din Europa la momentul respectiv, voi vă daţi seama cam câţi deputaţi, senatori şi parlamentari români cumpără de banii ăia?

Cumva mă bucură că în urma războiului ies la suprafaţă toţi rusofilii plătiţi din România. Mă bucură de fapt că îmi confirmă bănuielile mele.

Mai ţineţi minte când vă spuneam că toţi antivaxxerii şi anti “dictatura medicală” sunt finanţaţi de ruşi? Parcă era greu de crezut, nu? Ce interes să aibă ei să denigreze vaccinul, totuşi? Ei bine, aţi văzut cum în secunda doi antivaxxerii s-au transformat la comandă în soldăţei de-ai lui Putin, nu?

La Şoşoacă mă aşteptam, dar sincer, la Olivia Steer nu. Credeam că e doar dusă, nu şi plătită. Cum s-au gândit ele aproape instant la acelaşi mesaj. Ce coincidenţă fericită.

Sursă

Apoi Şoşoacă a continuat pe narativa “Nu vrem război”.

Ce făcea celălalt mare patriot al ţării, duminică, pe 27 februarie? Când toţi românii se dădeau peste cap să strângă donaţii şi să ajute cum pot mai bine ucrainenii plecaţi din calea războiului, Georgică face un miting împotriva măştilor.

Nu-i aşa, un pic de stabilitate internă nu strică niciodată, nu? Cine ştie, poate reuşim să deturnăm protestul în “Nu vrem război! Vrem afară din NATO, vrem afară din UE! Noi suntem români patrioţi!!!

De altfel acestea vor fi temele pe care vor marşa oamenii plătiţi de Rusia de la noi din ţară:

  • Nu vrem să ne implicăm în război, că dacă ne atacă Rusia / Nu vrem să urmăm ordinele NATO, că dacă ne atacă Rusia / Nu vrem în NATO, că ne bagă în război / Nu vrem în UE
  • Dar de ce ajutăm refugiaţii? Dar pentru copiii săraci din România, de ce nu facem nimic!?

Iar pe ultima direcţie, tovarăşul Cristoiu bagă cu două mâini:

Ion Cristoiu: Dar de cei peste 20 de milioane de refugiaţi români din România cine se ocupă?La fel și Cozmin Gușă și Adrian Severin.

E bine să facem o listă cu oamenii ăştia şi cu declaraţiile lor, ca să le avem la-ndemână în 2024, atunci când vor fi alegeri şi oamenii aceştia vor avea din nou păreri.

P.S: Aţi văzut cum celălat partid rusofil, nu a mai zis nimic de când a început războiul?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

6 comentarii la “Războiul ne arată care sunt oamenii plătiţi de ruşi în România

    1. Revo Post author

      Nu, Radu Tudor e doar un prostănac închiriat de Antena 1. El s-ar vinde oricui pentru bani de-o merdenea. Şi în acelaşi timp nu l-ar plăti nimeni (în afară de Antena 1).

  1. Adi

    Cu ocazia asta ies la suprafață astfel de specimene obsure. Dacă până acum lucrau pe dedesubt, acum nu mai au ce face. Ipocrizia și nemernicia nu au limite. Cum oare să dormi liniștit știind că au fost bombardate maternități? Poate exista ceva mai odios pe această planetă? Culmea e că în rusia, pentru astfel de mesaje precum cele promovate de cele 2 specimene, primești 15 ani de închisoare. Se pregătește și la noi ceva asemănător. Abia aștept.
    P.S. Altă culme este ca soțul lui steer este ceva prezentator la un spectacol de strângere de fonduri pentru Ucraina.

    Reply
    1. Revo Post author

      La noi se pregăteşte ceva nasol cu platforma de monitorizare anti-fake news şi propagandă. Sper să am timp să scriu de ce e nasol.

Spune-ți și tu părerea: