Rugaminte @ revoblog

By | January 11, 2013

Dupa cum stiti, blogul are mai nou si pagina de facebook. Asadar ma gasiti cam pe orice canal de comunicare. Messenger, facebook, twitter, youtube. You name it, i’ve got it.

Rugamintea mea urmatoarea. Daca va place un articol si vreti sa comentati ceva in legatura cu el, prefer sa comentati pe blog. De ce ? Pentru ca daca o faceti pe unul din canalele mentionate mai sus, nu este vizibil decat pe canalul respectiv. As prefera ca toata “comunitatea” sa se reuneasca aici. Comentand pe blog puteti intalni pe cineva care are o problema similara sau o completare la ce aveti voi de spus. Sau, de ce nu … puteti glumi intre voi in lipsa mea.

Nu e greu. Prima data cand comentati trebuie sa completati un formular cu nickname, e-mail si site (daca este cazul). Nu va speriati daca nu apare imediat comentariul. Plugin-ul il baga in moderare si asteapta permisiunea mea de a fi publicat. Dupa ce va public primul post, plug-in-ul intelege ca nu sunteti spammer si restul comentariilor vor aparea instant.

Si nu in ultimul rand … comentariile voastre ajuta blogul sa creasca.

Multumesc!

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Rugaminte @ revoblog

  1. Ovidiu

    E chiar interesant blogul tau, la stil te aseman cu nwradu 🙂 Esti la mine in feedly de aprox. 2 sapt so … keep writing ( mai des ) !

    Reply
    1. revo Post author

      Mulțumesc pentru feedback, mă motivează să scriu mai mult. Mă bucură și comparația cu Radu. Totuși, el este la alt nivel față de mine 🙂

Spune-ți și tu părerea: