S-a calificat România la Euro 2016. Ce ne facem!?

By | October 12, 2015

Ok, Echipa Națională de Fotbal a României s-a calificat la Euro 2016. Ce-i drept, într-un moment în care avem performanțe mai mari la tenis, rugby sau chiar baschet.

Am avut o grupă ușurică în preliminarii, la CE ne așteaptă ceva mult mai greu. Avem o echipă un pic apatică iar în privința schemelor de joc, cu Tata Puiu’ pe bancă nu prea putem să spunem că suntem state of the art. Așadar nu știm ce putem face la Euro.

Părerea mea este că noi ca spectatori, avem două variante:

A) Rămânem pesimiști în continuare, nu ne interesează, nu știm, ne enervăm când pierd un meci și apoi declarăm că oricum nu ne-am uitat la meci, că aveam orice altceva de făcut.

B) Ne bucurăm de calificare și de faptul că vom fi și noi acolo, în rând cu lumea. Se va vorbi un pic despre noi, McDondald’s și Coca-Cola probabil vor face niște articole promoționale cu România, poate ne cumpărăm chiar și un tricou să-l avem amintire. Apoi ne uităm la meci cu prietenii, ca la un film căruia nu-i știm deznodământul. La final vedem dacă a fost un film bun sau unul prost și asta este. Ne distrăm și apoi plecăm acasă.

Eu o să aleg varianta B), pentru că la prima nu văd ce-i de câștigat.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “S-a calificat România la Euro 2016. Ce ne facem!?

Spune-ți și tu părerea: