Samsung Jet este un aspirator vertical super interesant

By | September 22, 2020

Samsung a avut recent o prezentare pe partea de produse Smart Home și printre aceste produse s-a strecurat și un astfel de aspirator: Samsung Jet. Este un aspirator vertical, fără fir, cu filtrare bună a prafului. M-am uitat un pic la prezentare, am căutat mai multe informații și am ajuns în modul “shut up and take my money!“.

samsung jet aspirator

Ce este așa special la Samsung Jet?

Eu am ajuns la concluzia că un aspirator vertical este mai rapid de folosit datorită faptului că este mai ușor, ocupă mai puțin spațiu și sunt șanse mai mari să fie tot timpul prin preajmă. Dacă mai adăugăm și faptul că este fără fir, devine și mai convenabil de folosit.

La aspiratorul clasic, problema legată de depozitare este în modul următor: dacă îl țin dezasamblat în cutie, voi tot amâna să-l folosesc. Dacă-l țin montat, ocupă mult loc și mi se pare că mereu îmi stă în drum. Samsung Jet mi se pare că arată foarte bine, așa că nu aș încercat să-l ascund. Și cât timp nu este folosit, poate sta fixat în standul de încărcare de pe perete, undeva după o ușă sau chiar la vedere.

aspirator samsung jet stand

Pe lângă acest beneficiu, mai vine și cu alte lucruri interesante, cum ar fi un sistem HEPA foarte bun de filtrare, care blochează – atenție – 99.999% din particule și alergeni. Filtrează particule de dimensiuni între 0.3~10µm.

samsung jet filtrare

Iar toate recipientele sunt lavabile:

recipient samsung jet

În rest, gama de aspiratoare are motoare cu digital invertor și putere de aspirare între 150 și 200 W, iar acumulatorul interschimbabil îi oferă autonomie între care variază între 40 și 60 minute, de ajuns pentru apartamentul meu. De regulă încerc să termin aspirarea în 20-30 de minute, dar cu un aspirator mai “portabil” cum este Samsung Jet, s-ar putea să rezolv mai repede.

Și ca bonus, modelul Jet 75 este compatibil și cu un fel de mop rotativ cu microfibră, cu care poți spăla suprafețele.

mop samsung jet

Samsung Jet este deja disponibil în România, cu prețuri între 2.000 și 2.700 de lei. Nu-i ieftin, dar îmi place atât de mult conceptul lui încât l-aș lua să îl folosesc în tandem cu robotul de aspirare și să închei elegant subiectul “aspirare” pentru totdeauna.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: