San Benedetto de portocale, grapefruit și lămâie

By | September 12, 2015

Când mergeam la sală patru zile pe săptămână, vinerea obișnuiam să cumpărăm de la bar câte o aranciata de la San Pellegrino. Costa atunci 5 lei o doză de 330 ml dar deh, simțimeam și noi că este vineri. Plus că era foarte bună și revigorantă.

Săptămâna trecută am găsit prin Carrefour trei băuturi carbogazoase de la San Benedetto. Pentru că încep tot cu San, am cumpărat toate sortimente, crezând că sunt același lucru.

Am observat acasă că există o diferență dar mi-au plăcut și acestea. Poate și din cauză că n-am mai băut eu carbogazoase de mult. Spre deosebire de o Fanta care are 5% concentrat de suc de portocale, San Benedetto are 12%. Şi parcă nu este la fel de dulce. Ordinea în care mi-au plăcut ar fi Aranciata > Sanguinella > Limone.

Nu vă amăgiți însă, sunt la fel de nocive ca restul carbogazoaselor. Dar mai de grabă i-aș suspecta pe ăștia decât pe Fanta că mai bagă și câte o portocală la 50 de litri. Până la urmă în Italia portocalele ar trebui să fie mai ieftine. În Carrefour costă 4.44 lei o sticlă de 1.5L iar la italieni sunt băuturi low cost, la ~ 0.50€.

Tot San Pellegrino rămâne însă cel mai bun, cu 18% concentrat.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “San Benedetto de portocale, grapefruit și lămâie

  1. Cristi

    Chiar am baut zilele astea si am fost super incantat. Bun gustul si racaritor…:)

    Reply
  2. D-Nblog

    De mai mult timp e în Auchan. De altfel, Turof Import Export SRL Oradea e una din firmele care oferea inițial exclusiv celor de la Auchan produse de import. Au adus și Vimto din UK; bună băutură și parcă am scris despre una. Așadar, produsele de mai sus le găsiți la Auchan și sunt și niște doze apărute de vreo 1-2 luni în România.

    Ăia de la Carrefour nu stârnesc invidia! Sunt scumpi și fură importatori, produse prezente exclusiv la alții. Pe mine m-au supărat în mai multe situații și m-au făcut să nu-mi mai doresc a intra acolo!

    Reply
  3. D-Nblog

    Și pentru că tot zici de suc de portocale roșii, încearcă Orangina din portocale roșii. Tot turof îl importă și e la Auchan. Recent au adus chestia asta la PET. Mi s-a părut mai reală cea de la orangina și are și pulpă!

    Reply

Spune-ți și tu părerea: