Sebastian Ghiță îi cere socoteală lui Ghinea pentru că a îndrăznit să vorbească

By | June 28, 2016

Probabil ați văzut săptămâna trecută că membrii Guvernului Cioloș au răbufnit în sfârșit și au început să contracareze toate declarațiile imbecile făcute de Dragnea, Ponta & co. Cel mai dur dintre ei a fost Cristian Ghinea, Ministrul Fondurilor Europene, care l-a acuzat pe Ponta că în vremea guvernării îi dădea contracte pe bandă rulantă lui Sebastian Ghiță, și că a anulat licitația la autostrada Sibiu-Pitești. Citiți scrisoarea ca să vedeți ce daune a putut să facă Ponta cât timp a fost șeful Guvernului. Autostrada asta ar fi fost acum pe jumătate gata.

Ce credeați că s-a întâmplat după acestă scrisoare? Ghinea a fost chemat la audieri în comisia pentru afaceri europene, la propunerea președintele acestei comisii, deputatul PSD Ana Birchall. Cine credeți că mai era acolo? Chiar Sebastian Ghiță, care deși nu face parte din comisie, a venit să înlocuiască un alt membru. Ce convenabil, nu? Un fel de “Ia vino bă’ Ghinea aici, că prea ești tare în gură”, ca pe maidan.

Cum a început audierea? Cu Ana Birchall spunând: “Comisia a avut regula de a stabili o audiere a ministrului și de a avea o întâlnire lunară, cu ministrul. Această întâlnire, mai precis corespondența a fost începută în 16 mai. Am văzut postarea dumneavoastră, cea referitoare la declarațiile premature. Spuneți punctual ce declarații premature. Colegele și colegii mei vom sta până se vor epuiza toate întrebările. Nu ne vom grăbi. Putem sta oricât. Am fost neplăcut surprinsă de postarea dumneavoastră”

Şedința a continuat mai departe foarte mișto. Timp de peste două ore l-au frecat pe Ghinea pe toate părțile, cerând facturi pentru niște plăți pe care sunt blocate tot din cauza suspiciunilor de fraudă. În cele din urmă s-au retras toți baștanii, rând pe rând. Ghinea a rezistant până la final, doar pentru a-i mai da o bucată lui Ghiță.

V-am povestit chestia asta ca să știți cum se încearcă intimidarea unor oameni care vor să facă ceva. Şi pentru că nu-l mai suport pe Ghiță, un penal care este încă în libertate.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Sebastian Ghiță îi cere socoteală lui Ghinea pentru că a îndrăznit să vorbească

  1. Marius

    Stii care e chestia. In fiecare judet e cate un Ghita sau minim un Ghita care-si face smecheriile. Ghita asta a tau a suparat partea cealalta a sistemului si… e un duel la nivel inalt, intre ei. Astia mici care incearca sa faca ceva sunt opriti rapid. Sunt “urecheati”.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: