Serialul The Last Of Us de pe HBO Max pare foarte bun

By | January 16, 2023

Serialul The Last Of Us, bazat pe seria de jocuri același nume, debutează astăzi pe HBO Max, iar săptămâna trecută HBO m-a invitat la avanpremiera primului episod.

Despre jocul The Last Of Us am povestit aici. E un joc pentru public matur, iar mie mi se pare unul dintre cele mai bune jocuri pe care le-am jucat vreodată. De la poveste, la personaje, acțiune, dialog, tot. Când l-am jucat chiar spuneam că povestea este mai bună decât cea a multor filme pe care le-am văzut.

Așa că m-am bucurat când am auzit că se face un film bazat pe joc.

Glumesc. Nu m-am bucurat. Vestea m-a lăsat rece. Pentru că toate ecranizările pe care le-am văzut făcute după jocuri mi s-au extrem de slabe. Assassin’s Creed, Uncharted, Prince Of Persia, Tomb Raider, Max Paine, Mortal Kombat, Need For Speed (lol!), niciunul nu s-a apropiat de ceea ce a însemnat jocul la momentul respectiv. (Notă: Nu am văzut încă The Witcher).

Serialul The Lost Of Us este însă altfel. Cel puțin bazându-mă după ce am văzut în primul episod, mi-a plăcut.

Am jucat destul de demult primul The Last Of Us încât să îmi mai aduc aminte toate detaliile, însă ce am văzut în primul episod (care este unul dublu și are 1h 25 min) mi s-a părut identic cu amintirile mele ale jocului. Atmosfera este aceeași, ironiile sunt acolo, actorii sunt bine aleși și am recunoscut câteva replici din joc.

Mă temeam ca Pedro Pascal să fie prea Mandalorian pentru rolul lui Joel însă nu este așa. Mi se pare că este o reproducere fidelă a personajului din joc. De Ellie nu îmi pot da încă seama, dar pare să fie conform așteptărilor.

Cred că serialul per total va fi unul bun, care îi va mulțumi și pe fanii jocului și pe cei care nu știu despre ce este vorba. Regizorul The Last Of Us a produs și Cernobîl, iar pentru acest serial lucrează cu creatorul jocului, Neil Druckman. Așa că dacă apare ceva în serial, sigur este conform viziunii lui Druckman.

Per total, dacă nu vă sperie un pic de violență și un pic de sânge (ok, multă violență și mult sânge), vă recomand serialul. S-ar putea să fie unul dintre cele mai bune de anul acesta.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: