SkyShowTime, încă o platformă de streaming care intră în România

By | February 9, 2022

Eu recunosc că habar n-aveam de existența SkyShowTime până să aflu de acest anunț. Este platforma celor de la Comcast, care include conținut de la nume mari precum Universal Pictures, Paramount Pictures, NBCUniversal, Sky, Peacock, Paramount+, SHOWTIME® și Nickelodeon.

Lansarea este programată pentru 2022 în peste 20 de țări din Europa, printre care și România. Anunțul e făcut chiar din luna august a anului trecut, însă nu este specificată o dată oficială de lansare. De preț nici vorbă. Probabil că le vom afla curând.

Ce filme vor fi pe SkyShowTime?

Cei de la SkyShowTime spun că pe platforma lor se va regăsi conținut variat, de la drame, seriale celebre, filme pentru copii și familie, documentare, dar și filme noi, în premieră. Conform comunicatului, vor fi disponibile peste 10.000 de ore de conținut, atât lansări noi cât și o librărie cu filme clasice.

M-am documentat un pic. Printre titlurile pregătite de Universal pentru 2022 se numără Puss In Boots: The Last Wish, Jurassic World: Domination, Ticket To Paradise (cu George Clooney și Julia Roberts) și un film cu Super Mario Bros., iar Paramount va lansa Top Gun: Maverick, Scream, Gladiator 2, un nou Jackass, Rainbow Six cu Michael B. Jordan, un nou G.I. Joe șamd.

Nu știm în ce măsură aceste titluri vor fi disponibile pe plaformă și la ce timp de la lansare, însă oricum, vorbim de filme tari cu actori mari. O să fiu sincer și o să spun că eu Puss in Boots aștept de fapt 🙂 Mi s-a părut unul dintre cele mai mișto animații (eu nu mă uit la animații) și unul dintre cele mai bune roluri pentru Antonio Banderas.

Singura problemă este că avem deja Netflix, Amazon Prime, HBO Max în curând și urmează și Disney+, probabil mai pe la vară. De SkyShowTime nu știe nimeni. Cred că va intra la categoria “și altele”, precum Rakuten, iar succesul ei va depinde de cât de ieftin va fi abonamentul. La câte servicii de streaming să te abonezi, totuși?

skyshowtime romania

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “SkyShowTime, încă o platformă de streaming care intră în România

Spune-ți și tu părerea: