Star Wars Rogue One este într-adevăr foarte bun

By | December 28, 2016

Am văzut aseară Star Wars Rogue One la cinema și m-am gândit să discutăm un pic (fără spoilere) despre film. Pe scurt, filmul este foarte bun, și scenariștii chiar au avut curajul să îl facă așa cum trebuie. Nu credeam că Disney Lucasfilm poate să scoată un așa film. Nu mai este genul de film pentru copii în care totul se rezolvă printr-un miracol, ci este un film serios, așa cum toți așteptau.

Bătăliile din spațiu cu X-Wings și TIE Fighters sunt foarte bine făcute și apar și faimoasele AT-AT-uri într-o luptă în una din bazele Imperiului. Ce mi s-a părut curios este că nu prea s-a abuzat de Forță în acest episod. Dacă în cel de anul trecut orice amărăștean putea folosi Forța, aici nu sunt convins că a mai folosit altcineva Forța în afară de Vader.

Actorii sunt bine aleși, dar nu este genul de film în care să se evidențieze vreunul. Dintre toți, cel mai mult mi-a plăcut de K-2SO (Alan Tudyk), robotul în interiorul căruia aș fi putut să bag mâna în foc că se află Sheldon Cooper. La polul opus, Cassian Andor (Diego Luna) nu m-a impresionat de loc.

Este un reboot cu acte în regulă, așa că dacă nu știți nimic despre Star Wars, puteți merge să-l vedeți, nu se leagă de cele vechi. Pentru mine, care sunt obișnuit cu seria, am avut un sentiment ciudat pe toată durata filmului: un episod de Star Wars în care nu recunosc personajele imediat ce apar pe ecran.

Dacă aveți timp liber până în Revelion, mergeți să-l vedeți. Conform superstițiilor, urmează șapte ani de ghinion dacă intri în noul an fără să vezi Star Wars.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Star Wars Rogue One este într-adevăr foarte bun

    1. Revo Post author

      Da, a fost trist. Am primit notificare cu știrea în timpul filmului și apoi l-am privit altfel. Şi a fost și scena de final…

Spune-ți și tu părerea: