Un gadget ingenios de la IKEA (care costă sub 3 lei)

By | January 30, 2023

Am văzut acest obiect inițial la niște prieteni și nu mi-am dat seama exact ce este. Când mi-au spus ei ce este, mi s-a părut super bine gândit. Ei spuneau că l-au luat pe ultimul, așa că l-am scos rapid din memorie.

Zilele trecute am văzut în IKEA un bol mare cu astfel de obiecte și … din nou, nu știam ce sunt. Nu am văzut rapid vreo etichetă care să descrie conținutul bolului, nici vreun preț și nu aveam timp să stau mai mult prin zonă ca să inspectez. Țineam minte doar că am fost încântat de el atunci când l-am văzut prima dată. Așa că l-am cumpărat și am întrebat prietenii de mai sus pe messenger ce este.

Mi-au readus aminte că este un suport de smartphone. Iar la casă am aflat că se numește “Yuppienalle” și costă 2.90 lei.

Mi se pare ingenios construit. Poți pune smartphone-ul pe el și orizontal și vertical și este pliabil. În caz că vrei să-l iei cu tine, îl poți pune ca breloc la chei.

Bineînțeles, mai am vreo 2-3 suporturi pentru smartphone pe acasă, dar în ultimul timp le-am cam eliminat pentru că se întâmplă mai des să am nevoie de spațiul respectiv de pe birou/masă decât să le folosesc pentru a ține smarpthone-ul pe el. Cel pliabil ar trebui să rezolve acest neajuns. Îl țin mereu pliat și în caz că am nevoie de el, îl depliez.

În concluzie, dacă vreți un suport de smartphone care să fie portabil și să nu ocupe loc, cumpărați-l și încercați-l. Încape un Note20 cu tot cu husă pe el dar este compatibil și cu Android și iOS 😛

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Un gadget ingenios de la IKEA (care costă sub 3 lei)

    1. Singham

      da dar poti sa il pui invers, in piciorusele mici sa stea pe modul landscape, nu cade.

Spune-ți și tu părerea: