Tableta de 100 de lei de la eMAG

By | July 7, 2014

Eram în mașină, stăteam la semafor și mă plictiseam. Așa că am cumpărat tableta de 100 de lei de la eMAG. Citisem review-urile pe site, știam că proastă rău și că 50% din modele se strică. Deci nu aveam mari așteptări. M-am gândit că în cel mai rău caz o folosesc pe post de ramă foto, tocător, frisbee sau ciocan. Plus că avea 36 de luni garanție!

Nu i-am făcut poză decât pe spate, că pe față nu e nimic interesant, e toată neagră. Arată cam așa:

tableta_serioux_emag-2

Din ce am observat, touch-ul nu este foarte sensibil. Ecranul părea foarte adânc băgat sub geamul de protecție. Poate și din cauza asta. Gesturile de finețe – cum ar fi un swipe din partea superioară a ecranului pentru a activa sliderul cu notificări – erau dezactivate.

În pachet are o mufă USB lungă, o mufă USB scurtă (cred că un adaptor USB OTG), căștile și încărcătorul de 5v. Pentru că tableta nu se încarcă prin mufa USB, ca restul.

tableta_serioux_emag-1

Tableta are slotul de card cioplit un pic cam barbar în ea. Dar butoanele de volum și de power par foarte serioase. Mi-a plăcut și plasticul de pe spate.

tableta_serioux_emag-3

 

Acumulatorul nu era încărcat când am primit-o. Am încărcat-o, i-am conectat contul de Google și am downloadat o singură aplicație: Dropbox.

Jumătate de oră mai târziu, când am vrut să mă laud cu ea, tableta era moartă. Apoi m-au apucat remușcările. Am zis că totuși e păcat să rămân cu un tocător de 100 de lei, sunt altele și mai ieftine. Așa că am băgat-o frumos în cutie și am returnat-o în primul drum spre eMAG.

În apărarea ei, când a conectat-o băiatul din service la priză, a pornit. Avea 0% baterie. Probabil că rămăsese vreun proces agățat, care i-a consumat bateria. Dar nu aveam decât Dropbox instalat pe ea. Nu vreau să știu cum ar fi fost cu alte 5-6 aplicații instalate.

Şi nu scriu acest articol ca să mă plâng de ea. După cum spuneam, mă așteptam să fie proastă. Se pare că am supraestimat-o un pic. Scriu articolul ăsta pentru a vă spune că mi-am învățat lecția. Uneori nici lucrurile gratis nu-și merită banii.

Şi nu uitați, eu sunt un profesionist. Fac astfel de lucruri pentru ca voi să nu fiți nevoiți să faceți asta acasă!

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

17 comentarii la “Tableta de 100 de lei de la eMAG

    1. revo Post author

      Salut Edi, a fost 100 de lei la promoție acum o săptămână.

    1. revo Post author

      Ehe, nici cablurile nu mai se vând cum se vindeau 🙂

  1. Andrei

    Tot modelul acesta a fost in oferta la pretul de 99 ron, intr-un lant de magazine. Rata de returnare a fost in proprotie de 90%.

    Reply
    1. revo Post author

      Alt lanț în afară de eMAG?

  2. Alex Bohariuc

    Se încarcă și prin usb, restul e cât se poate de adevărat.

    Reply
  3. Pingback: Mercenari sau testeri? » Cristian Iosub

Spune-ți și tu părerea: