Scam cu rezultatele de la bacalaureat

By | July 8, 2014

În următoarele zile o să tot vedeți poza asta share-uită pe multe wall-ul multor contacte din lista de Facebook:

rezultate_bacalaureat

 

De fapt, site-ul, către care nu o să pun link, este o țeapă ordinară. Oriunde ai da click se înregistrează automat un like pentru o pagină pe Facebook care are deja 10.000 de like-uri. Nu am reușit să-mi dau seama către ce pagină, e destul de bine ascunsă. Mă așteptam ca măcar după să-ți dea informația. Dar nici măcar atât nu face.

Unde e țeapa? După ce va trece nebunia cu bacul și această pagină va fi acumulat un număr considerabil de like-uri, respectivul îi va schimba numele și o va vinde unui alt țepar care vrea să facă o afacere și are nevoie de un public. Poate fi un magazin online nou înființat, o afacere piramidală, orice. Manevra e similară cu vinderea bazelor de date cu e-mailuri sau cu numere de telefoane.

Ţineți minte tipul ăsta de scam pentru atunci când vedeți că brusc, jumătate din lista voastră de prieteni dau like aceleiași postare cu titlu SENZAŢIONAL. Nu o să-ți vină să crezi.

Care e partea amuzantă? Individul și-a lăsat o adresă de contact. Așa că dacă vreți să-i urați de bine, lui sau mamei lui, o puteți face la: damiancosmin@gmail.com. Eu i-am trimis și poze. Că poate înțelege mai bine din ele. Mă gândesc că dacă ar găsi e-mail-ul inundat de înjurături deghizate în propuneri de colaborare, i-ar pieri cheful de glume d-astea proaste.

În rest, site-ul adevărat pentru verificat notele de la bacalaureat este același. De când am dat eu bacul. Promovabilitatea nu. Acum este de 59%, în condițiile în care un sfert dintre elevii care ar fi trebuit să-l susțină nu s-au înscris. D-abia aștept să fie inflație de Alecși Velea. Secret, discret.

P.S: Mai de mult am scris un ghid de utilizare pentru facebook. Aruncați un ochi.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Scam cu rezultatele de la bacalaureat

  1. Bosneanu

    Intră la View Activity Log –> Likes
    Acolo o să-ți apară la ce-ai dat like ultima oară.

    Reply
    1. revo Post author

      Am încercat atunci. Nu îmi apare nimic nici la activity log nici la profil / likes

Spune-ți și tu părerea: