Telefoanele Neffos X1 și X1 Max de la TP-Link sunt disponibile în România

By | April 14, 2017

TP-Link se transformă și vrea ca pe viitor să fie recunoscuți în egală măsură și pentru telefoane, nu doar pentru routere. Neffos X1 și X1 Max reprezintă a treia serie de telefoane scoasă pe piață de producătorul din Shenzen. Dacă vă mai aduceți aminte, anul trecut am făcut și eu un review la Neffos C5 Max, însă de atunci și până acum nu prea am mai auzit despre ele.

Ambele telefoane noi au specificații bune și punctează și mai bine la capitolul design. În ceea ce privește camerele foto principale, vorbim despre 13 MP, cu f/2.0, bliț dual tone și senzor IMX258 de la Sony. Cei de la TP-Link spun că autofocusul cu detecție de fază își face datoria în 0.2 secunde.

Şi la display și-au dat interesul, și mă bucur că au comunicat și aici câteva specificații. Ecranul IPS acoperă 76% din partea frontală a telefonului și are contrast 1800:1 și luminozitate de 450 cd/m^2. La Neffos X1 are 5 inch, iar la Neffos X1 Max are 5.5″ inch.

În afară de dimensiunea display-ului, X1 Max mai are două lucruri în plus. Are o baterie de 3.000 mAh în loc de 2.500 mAh ca la X1 și încărcare rapidă. Iată și prețurile în funcție de spațiu de stocare și memoria RAM:

Ambele telefoane mi se par foarte reușite ca design. Spatele din metal este un pic curbat și astfel stau foarte bine în mână. Sunt perfect simetrice, iar senzorul de amprentă este amplasat exact acolo unde ar trebui să fie.

Butoanele de power și cel de volum sunt amplasate pe partea dreaptă, iar pe partea stângă are tăvița pentru sim/microSD și un buton de silent.

Cu excepția dimensiunii, telefoanele nu diferă cu absolut nimic la aspectul exterior.

În concluzie, ca design telefoanele m-au convins deja de la lansare. Şi ca specificații promit, însă lui Neffos îi trebuie un imbold ca să determine cumpărătorul clasic de Samsung să ia în calcul și aceste telefoane. Să sperăm că vom auzi mai des de seria X1 decât de C5.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: