Acesta ar putea fi ultimul an pentru The Grand Tour

By | February 17, 2024

Tocmai ce a apărut cel mai recent Special din The Grand Tour și citind mai multe despre producție, se pare că viitorul show-ului este incert. Nu se știe încă de ce, însă Jeremy pare că ar fi spus pe Instagram că acesta va fi ultimul an pentru The Grand Tour. La fel și Hammond, care într-un podcast ar fi spus că mai au vreo două episoade filmate după acesta și cam gata.

N-au zis că se lasă complet, însă nici n-au zis ce vor face. Cred că nici ei nu știu. Jeremy a zis doar că formatul show-ului nu prea se mai potrivește cu 2024 și că sigur va mai continua cu Clarkson’s Farm. Nu m-am uitat la Clarkson’s Farm, însă am văzut ce a făcut James May (Our Man in Japan și Our Man In Italy) și nu pot să zic că m-a dat pe spate. Am abandonat pe la mijlocul sezonului cu Italia.

Nu știu despre voi, dar eu mă bucur în continuare de show. De fiecare dată când apare un Special d-abia aștept să îl văd alături de Alice. Singura problemă este că mi-aș dori cam un astfel de episod pe lună, dacă nu pe săptămână. Din punctul meu de vedere, mi-aș dori să văd mai multe mașini de serie, mai multă producție statică și mai puține cascadorii și scenarii complexe.

Mi-ar părea rău să rămânem și fără acest show.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Acesta ar putea fi ultimul an pentru The Grand Tour

  1. Cosmin

    Asteptam cu nerabdare tot timpul un nou special. Oricum, faptul ca au renunat la sezoane intregi ca sa faca cate un special, a adus la acest moment in care vor urma sa renunte de tot la format.
    Au imbatranit si ei. Si celelalte formate ale alor, Clarkson’s Farm si Our Man in .. merg mai bine decat The Grand Tour.
    Iti recomand Clarkson’s Farm, este amuzant.

    Reply
  2. Pavel

    Am renunțat de mult să mă mai uit. Era totul mult prea teatral. Exagerat de teatral. Și la Top Gear simței de multe ori că nu e natural, dar în varianta nouă totul părea fake așa că m-au pierdut.

    E bună pensia și pentru vedete, până la urmă.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: