Trailerul pentru Grand Theft Auto VI este aici!

By | December 5, 2023

A apărut trailerul pentru GTA 6 care va fi lansat în 2025 pe și trebuie să spun că… mă rog, dați un play și vorbim după:

Îmi place! Eu am fost un fan al jocului GTA Vice City, pe care deși l-am terminat, l-am lăsat pe PC și l-am mai jucat mult timp după aceea. La GTA San Andreas am dat #ragequit pe la jumătatea jocului din cauza unui bug iar GTA IV și GTA V le-am ratat pentru că nu aveam PC îndeajuns de performant la momentul lansării. Așa că sunt super entuziasmat să joc din nou un GTA cu iz de Vice City, de data aceasta pe consolă. Trailerul nu zice nimic despre varianta de PC din păcate.

Trailerul pentru Grand Theft Auto VI confirmă cele bănuite deja din diverse leak-uri. Jocul va avea loc într-un oraș stil Vice City și nu vom avea unul, ci doi protagoniști: Lucia și Jason. Trailerul începe atunci când Lucia este eliberată din închisoare și ulterior face tot felul de fărădelegi alături de Jason. Pare un fel de reinterpretare a poveștii cu Bonnie & Clyde în versiune GTA, însă într-un Miami fictiv al vremurilor noastre. Aș zice că aceasta este o diferență notabilă față de Vice City. Dacă în acela acțiunea avea loc undeva în anii ’80, acum totul se petrece în vremurile noastre. Ne dăm seama de acest lucru direct din trailer dacă ne uităm la modelele de mașini și la ceea ce pare un fel de TikTok pe telefonul unui personaj.

Pe tot parcursul trailerului apar ingredientele specifice GTA: urmăriri cu mașini, accidente, explozii, împușcături, diverse ironii mai mult sau mai puțin subtile cu privire la stereotipurile din Florida (pardon, din Leonida – în GTA VI) șamd.

Altfel, trailerul lansat pe YouTube se bucură de un succes pe care ar fi invidioase și producțiile cinematografice. A fost lansat azi-noapte și în 7 ore de când a fost lansat, a adunat deja peste 44 de milioane de vizualizări. Sunt convins că și jocul va fi la fel de hyped.

Ce ziceți? Este conform trailerul cu ce așteptați? Îl jucăm când apare?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Trailerul pentru Grand Theft Auto VI este aici!

  1. Cipri

    Il jucam. Iar o sa-mi iau o consola, o sa joc jocul asta si apoi se va pune praful pe ea 🙂

    Reply
    1. Revo Post author

      Heh, așa am zis și eu, că nu am motiv real să iau PS5. Și am jucat un God Of War, am mai băgat un Horizon, acum am un Spider Man pe listă… Se găsesc jocuri. Timp să fie 🙂 Plus că la cât de mare va fi GTA VI, probabil noi îl vom termina în doi ani :))

Spune-ți și tu părerea: