Ce ați câștigat la roata norocului de la eMAG?

By | December 6, 2023

eMAG împlinește 22 de ani și au un mecanism prin care oferă reduceri celor care învârt roata norocului în perioada 5-7 decembrie.

Mecanismul este simplu. În fiecare din cele trei zile, fiecare utilizator are dreptul la trei rotiri și la fiecare rotire roata generează câte un cod de reducere care poate fi salvat în contul de client. Clienții eMAG pot beneficia de discounturi de până la 30% la peste 460.000 de produse din toate categoriile provenite din oferta eMAG și a sellerilor. De la cafea și până la TV-uri, console și PC-uri. Aceste coduri de reducere se poate aplica inclusiv la achiziția de produse aflate la promoție sau pot fi cumulate cu alte vouchere ori împreună cu alte carduri cadou, pe mai multe comenzi, indiferent de modalitatea de achiziție, de pe site sau din aplicație.

Noi am învârtit de pe trei conturi din familie roata. De trei ori de pe contul meu, de trei ori de pe contul lui Alice și de trei ori de pe contul tatălui meu, care are și el cont la eMAG. Iată ce am primit până acum:

15% EXTRA pentru selecția de produse Jabra – dintre toate, mi se pare cea mai interesantă reducere.

30% EXTRA pentru selecția de tablouri decorative

20% EXTRA pentru selecția de produse Colgate

20% extra la selectia de cafea capsule Tchibo Cafissimo

20% extra la selectia de produse de igiena si ingrijire personala Palmolive

25% extra la selectia de produse Sanosan pentru bebelusi

15% extra la selectia de detergenti Persil

20% extra la selectia de cafea Davidoff

10% extra la selectia de produse Redken

Nu sunt sigur, dar este posibil ca această roată să ofere inclusiv premii fizice. Spun asta deoarece observ că pe roată este și o secțiune care are desenul unui cadou. Iar acea secțiune nu are corespondent printre categoriile enumerate mai sus. În plus, textul care anunță concursul (și pe care îl puteți vedea în bannerul de mai jos) sună așa: “Ai premii garantate la roata aniversară / Și în plus, până la -30% extra la cele mai tari produse!

Pe mine asta mă duce cu gândul la faptul că ar putea fi și premii sub formă de produse, în afară de reduceri. Este însă doar o speculație, iar în comunicatul oficial venit din partea eMAG nu se menționează nimic despre acest lucru. Poate să fie doar o fantezie de a mea.

În fine, mai rotim, că îmi place mecanismul. Mi se pare ceva mai diferit și mai interactiv decât campaniile clasice de până acum.

Voi ce ați “câștigat” la roata norocului? Ceva mai interesant?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

11 comentarii la “Ce ați câștigat la roata norocului de la eMAG?

    1. Revo Post author

      Cred că am primit reduceri la vreo 3 branduri diferite de cafea: Tchibo, Movenpick, Davidoff… :))

  1. radonys

    Eu am primit reduceri la produse pentru bebelusi, machiaje, cosmetice si produse pentru ingrijire par :)) adica exact ce nu am nevoie si nu am cumparat niciodata de pe eMag 🙂

    Reply
  2. Marius

    25% reducere la selectia de cosuri cadou EMag: asta se ascundea sub desenul acelui cadou!

    Reply
    1. Revo Post author

      Ah, ce trist! Speram să fie un cadou adevărat acolo. Un iPhone 15, un BMW i4, ceva…

    1. Revo Post author

      Scrie cineva mai sus că acel cadou nu este ce credeam eu că este. Este doar o reducere la coșuri cadou.

  3. Costi

    Reduceri la Persil, Colgate si Gerovital. M-ar fi interesat Persil, dar produsul vândut de emag (la care se aplica reducerea) este cu 20% mai scump decât la alti retaileri (reducerea fiind de 15%), deci nu merita

    Reply
    1. Revo Post author

      Costi, ai încercat să aplici voucherul și la cei din Marketplace? Că parcă în bannerul care anunța roata norocului scria că voucherele sunt valabile și la ceilalți comercianți din marketplace. Nu știu daca la toți sau dacă e specificat separat, dar sunt șanse să funcționeze dacă nu scrie explicit că sunt pentru eMAG.

Spune-ți și tu părerea: