Un ceai in sala de lectura

By | March 6, 2011

Noi suntem raciti, afara e frig si cum nu suportam nici fumul de tigara, unde altudeva sa petrecem seara de duminica decat la o ceainarie ? Pe principiul asta am ajuns la “Sala de Lectura”, desupra teatrului ACT.

Am urcat pana la ultimul etaj, am trecut pe langa liftul happy, am deschis usa, am trecut de prima sala cu pianul si ne-am asezat in a 2-a (si cea mai mare cred). Decorul este foarte frumos, camera semana un pic cu o sufragerie din anii ’80 … 1880. Pe o latura un cuier si baruletul unde stau fetele ce iti aduc ceaiul iar pe cealalta latura o biblioteca imensa cu peste 1500 de volume si alte obiecte decorative. La inceput m-a deranjat lumina cam puternica, mai spre finalul vizitei ea s-a mai diminuat si atmosfera a devenit mai intima. Citind acum pe site am vazut ca lumina era asa puternica pentru ca ..doh, este pana la urma o sala de lectura. Mesele nu prea mi-au placut: cam inguste, cam joase si datorita fotoliilor m-am simtit ca o girafa din cauza ca nu prea stiam unde sa pun picioarele

In meniu am gasit destul de multe ceaiuri, limonada, bere de ghimbir, dulceata de casa si 2 feluri de prajituri. Am ales semilunele cu nuca (4lei = 4 semilune), ceai Sun Fruits cu gust acrisor, predominant de pepene galben (12 lei) si Arabian Magic (10 lei) cu un gust mai dulceag. Mai multe preturi si descrieri ale ceaiurilor in meniul de pe site.

Servirea a fost prompta si placuta.

La inceput nu am beneficiat de muzica si ma tot chinuiam sa nu aud ce explica atotstiutorul de langa masa noastra insa la sfarsit am avut parte de o surpriza. Un recital la pianul din prima camera. Singura melodie pe care am recunoscut-o a fost cea din Scent Of A Woman. Probabil ca pianistul face furori cu ea in fiecare seara insa nici eu nu cred ca m-as plictisi sa o ascult tot de atatea ori.

Trebuie sa mai trecem neaparat sa incercam berea de ghimbir si sa mai ascultam o melodie la pian !

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=YNJfp4hu2Vc]

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: