Un loc de întâlnire pe Calea Victoriei

By | July 5, 2018

Dacă aveți nevoie de o cafenea pentru o întâlnire sau de un loc pe Calea Victoriei unde să scoateți laptopul și să mai lucrați la o prezentare, încercați la MercatoComunale. Este pe Strada Ion Câmpineanu 22, în spatele hotelului Novotel.

 

De fapt aici este un loc pe care în viitor va fi construită o clădire. Pâna atunci, a fost amenajat un spațiu cu terasă, bean bags și câteva food truck-uri. Iar în week-end am înțeles că se transformă în farmers market, adică o piață probabil cu fructe, poate și legume.

 

Tot în interiorul acestei piețe, ING a amenajat un spațiu de co-working. Adică o zonă închisă, unde oamenii pot veni cu laptopul pentru a lucra. La etaj este și un televizor, așa că merge și de o prezentare. Accesul se face gratuit, fără rezervare, în funcție de locurile disponibile. Funcționează zilnic între 12 și 20, iar în week-end între 10 și 20.

Per total, atmosfera în piață este relaxată și ușor hipsterească, animalele de companie sunt bine-venite, iar food truck-urile sunt vreo patru sau cinci la număr. Merge pentru o bere la terasă sau pentru învățat la un examen. Depinde ce vă place mai mult 🙂

Un comentariu la: “Un loc de întâlnire pe Calea Victoriei

  1. Dax

    Bine de stiut.
    Arata bine din poze, ca de altfel prea putin sau deloc lemn ca sa te atraga.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *