Un trandafir motivațional

By | October 11, 2013

Mă gândeam că este bine să începem dimineața în fortă. Derrick Rose este un băiat cu doi ani mai mare decât mine care joacă fenomenal în NBA. A fost atât de bun încât atunci când a semnat cu Chicago Bulls în sezonul 2011-2012, în NBA s-a definit o nouă regulă cu privire la salariul maxim care poate fi primit de un jucător. Regulă care îi poartă numele.

Din păcate, în același sezon, în primul meci din playoff s-a accidentat prostesc. O accidentare care părea minoră la început l-a ținut un an întreg pe bară.

[youtube=http://youtu.be/jo1UlzDeY-o]

De când mă uit eu la NBA, Derrick Rose a avut cea mai mare susținere din partea fanilor cât timp a fost accidentat. Pe hashtag-ul #thereturn, primea zilnic sute de mesaje de încurajare. Chiar și de la suporterii echipelor rivale. Mi-a plăcut foarte mult ideea, mi-ar plăcea să se pună în practică și pe la noi. De exemplu mie mi-a părut foarte rău când Chipciu s-a accidentat.

Ţin minte că în timpul conferinței pentru lansarea unui nou model de adidași, Derrick pur și simplu a izbucnit în plâns. Îmi imaginez cât de greu i-a fost să cadă de pe cel mai înalt munte direct la 0. Acum este complet recuperat. Așteptăm minuni în sezonul ce stă să înceapă.

[youtube=http://youtu.be/JKWhh8mC0Ww]

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Un trandafir motivațional

  1. Vlad

    Da, era senzational. Dar daca e injury prone, nu o sa faca mare lucru in cariera, decat niste faze si meciuri spectaculoase

    Reply

Spune-ți și tu părerea: