Vești proaste! PlayStation 5 se scumpește (așa că am cumpărat unul acum)

By | August 25, 2022

Eu am fost mai altruist și am zis să-i las pe ceilalți să cumpere PS5 la lansare. Planul meu era să cumpăr un PlayStation 5 atunci când se va lansa jocul meu preferat, God of War Ragnarök (9 noiembrie). Și mai era atât de puțin până se lansa jocul…

Doar că astăzi Sony a anunțat pe blogul lor că PlayStation 5 se va scumpe pe mai multe piețe, inclusiv în Europa. O mișcare destul de ciudată, având în vedere că au trecut deja doi ani de la lansarea consolei și de regulă acum ar trebui să se fi ieftinit. Sau măcar să fie mai multe disponibile. Dar având în vedere că Sony nu poate ține pasul cu producția, probabil că le va reuși și șmecheria asta.

Noile prețuri recomandate vor fi:

  • PS5 with Ultra HD Blu-ray disc drive – €549.99
  • PS5 Digital Edition – €449.99

Înainte prețurile recomandate erau 499 € pentru varianta cu Blu-ray și 399 € pentru varianta digitală.

Așa că ce să fac, l-am cumpărat acum. L-am găsit în stoc, împreună cu jocul Horizon Forbidden West, care mă aștept să fie un joc mișto, că l-am jucat pe primul. Bineînțeles, prețul este mai mare decât cel recomandat din cauza jocului cu care este la pachet. Joc care separat ar fi costat 360 de lei, varianta fizică. Sony pune în acest pachet o variantă digitală (adică doar un cod), și în loc să vândă consola cu 2500 lei și jocul separat cu 360 lei, vinde tot pachetul cu 3000 lei. Dar asta e, consola nu se găsește pe nicăieri fără pachet.

În concluzie, dacă voiați un PS5 și sperați să așteptați până la Black Friday, Crăciun sau altă sărbătoare, eu zic că este mai bine să-l cumpărați acum.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Vești proaste! PlayStation 5 se scumpește (așa că am cumpărat unul acum)

  1. eBogdan

    Ma bate si pe mine gandul sa il iau.. is curios cu cat se vinde pe olx PS4, nu de alta dar mai amortizez din investitie :))

    Reply
  2. Refu

    Voiam sa-l cumpar, dar acum nu mai e deloc in oferta Alex, si de la bisnitari nu cumpar, in loc de 2000 lei pentru cel digital sau 2500 pentru cel cu disc, nu platesc mai mult de 500 lei in plus.

    Bine ca l-ai prins, sa ne traiesti!

    Reply

Spune-ți și tu părerea: