Vodafone Supernet?

By | September 8, 2014

Vodafone a demarat o campanie de teasing pentru “Supernet”. Nu vor să spună înseamnă Supernet, doar îndeamnă la un exercițiu de imaginație prin întrebarea: “Cum poate fi smartphone-ul tău mai smart decât celelalte?”. Aceasta este reclama:

[youtube=http://youtu.be/16fvacoX0kI]

Căutând pe internet, am mai găsit Supernet doar în Noua Zeelandă. La ei asta înseamnă un pachet ce include telefonie fixă, mobilă, tv și internet broadband.

[youtube=http://youtu.be/duN0NT2HiGs]

Îmi vine greu să cred că Vodafone va scoate peste noapte din pălărie niște fibră optică. Având în vedere că întrebarea se referă la smartphone, presupunerea mea este că vor lansa un serviciu video on demand. Oricum, ceva interesant se va întâmpla în curând.

P.S: Melodia din reclama Supernet este “Hall Of Fame” – The Script feat Will.I.am. Sau Will.je.suis, cum ar zice francezii.

UPDATE: Concret și pe foarte scurt, Vodafone Supernet înseamnă o mărire a vitezelor de dowload. Pe 3G se urcă la 43,2 Mbps iar pe 4G la 300 Mbps. Să fie primit, Orange avea de mult 300 Mbps pe 4G.

Găsiți aici toate detalii de care aveți nevoie + un quiz pe care dacă-l completați corect primiți încă 500 MB de date.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Vodafone Supernet?

  1. Carol

    Eu am primit deja un SMS de la Vodafone in care-mi zice asa: “De astazi smartphone-ul tau este mai destept decat celelalte. Acum ai Supernet, cea mai tare retea pentru orice smartphone ca tu sa te bucuri oriunde si oricand de viteza maxima, navigare in siguranta si neintrerupta pe net. Welcome to Supernet”. Deci nici vorba de TV sau altceva.

    Reply
  2. emilian

    Reclama cu Vodafone Supernet – XStream e nesimtita! Asta-i educatia care sa-i faca pe tineri iubitori de natura?! In loc sa admire peisajele si sa se bucure de frumusetile muntelui, stau cu ochii in telefon, sa vada niste cracanati care fugaresc o minge! Sheet!!

    Reply

Spune-ți și tu părerea: