Spre Webstock 2014

By | September 8, 2014

Dacă vedeți un check in la Marriott pe 26 septembrie să știți că am ajuns la Webstock. Şi s-ar putea să mai vedeți câteva check-in-uri pe acolo. Pentru că Webstock este cea mai mare conferință de social media și online din România. Toată lumea bună care are legături cu mediul online va fi acolo.

Evenimentul are o secțiune cu conferințe și o secțiune cu premii pentru cele mai bune bloguri/proiecte/aplicații de facebook & mobile. Astfel, aș putea spune, mai pe înțelesul tuturor, că Webstock reprezintă pentru online-ul din România ceea ce reprezintă Oscarul pentru industria americană de film.

Anul trecut am participat pentru prima dată la Webstock. Acolo am pus toate piesele cap la cap după un an de blogging mai serios decât ce făceam înainte și cu ocazia asta mi-am făcut o imagine de ansamblu despre mediul online. Dacă ești un blogger nou ți-ar prinde foarte bine o repriză de socializare cu tipii de aici. Gândește-te că până la urmă lumea e reticentă și evită să endorseze un om pe care nu-l cunoaște decât din spatele unei tastaturi.

Mă duc și anul ăsta, să văd ce au de spus oamenii la sesiunea de “Blogging & Social Media”. Dacă ești internaut, sigur ne vedem acolo. Dacă vrei să afli mai multe despre eveniment ai un link aici. Sau poate vrei să vezi cum a fost anul trecut, caz în care poți citi aici.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: