Voi când găsiți timp să citiți?

By | November 23, 2021

De fiecare dată când mă apuc de o carte care îmi place am aceeași senzație pe care o am când iau micul dejun la un hotel în city break. Zic “Hey, ar trebui să fac asta și acasă!“, dar cumva acasă îți ia mai mult timp să fierbi un ou dimineața, să faci un sandwich, nu ai trei tipuri de brânză, nu ai 5 mezeluri, nu ai suc de portocale și faci fallback tot la un mic dejun banal de care ajungi să e plictisești.

Așa și cu cititul. Îmi place foarte mult să citesc, dar nu reușesc să o fac pe cât mi-aș dori. Cred că problema este că nu identific corect oportunitățile pentru a citi.

Dimineața nu se pune problema, că sunt mereu pe fugă.

Pe budă nu obișnuiesc să fac altceva decât să meditez.

La muncă merg cu mașina, deci nu stau în transport în comun ca să pot sta cu cartea în mână.

Seara ajung în 9/10 cazuri mort de oboseală acasă. Cea mai bună glumă este “mă bag în pat să citesc ceva”. Trag de mine vreo 10 minute și apoi îmi cade cartea din mână și adorm cu limba la o parte.

Singurele momente în care ajung să citesc cât de cât sunt week-end-urile și în vacanțe. Sau în avion.

Voi când găsiți timp să citiți? What am I doing wrong?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

6 comentarii la “Voi când găsiți timp să citiți?

  1. Andrei

    Problema as zice ca e cu cartea pe care o citesti 😀 Eu cel mai mult citesc seara si daca am o carte care m-a captivat, pot citi ore intregi fara sa se pune problema ca mi se face somn. In schimb, daca subiectul cartii nu m-a prins asa mult, nu pot citi mai mult de 20-30 min.

    Reply
  2. Dan

    Seara, înainte de culcare, atunci e timpul meu de lectură. Mai văd și câte un film, dar dacă e unul mai palpitant, fuge somnul. Curios, cu o carte la fel nu se întâmplă asta….

    Reply
  3. nwradu

    Seara, înainte de culcare, cam o oră. Așa îmi vine somnul. Nu am televizor în dormitor, deci o carte este singura metodă de liniștire pentru somn.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: