Vouă vi se pare normal acest tip de parcare?

By | December 11, 2020

Aseară m-am întors la mașină și am găsit asta:

Da, strada este una dintre cele mai aglomerate din București, dar nu consider că asta este o scuză. Adică nu m-aș fi supărat dacă în încercarea de a parca ar fi atins mașina mea dacă apoi ar fi lăsat distanță măcar de un deget. Dar să o lași așa mi se pare că spune ceva de genul “sunt un nesimțit și am preferat să-ți lovesc/împing ție mașina decât să caut alt loc”. Plus că dacă aveam o mașină parcată în spatele meu, mi-ar fi fost greu să ies de acolo.

Mie mi-a sărit țandăra când am văzut asta. L-am așteptat pe om să-l întreb de ce a parcat așa, iar continuarea probabil că ar fi fost în funcție de răspunsul lui. Dacă omul ar fi fost pe pace cu “sry man, n-am văzut/mă grăbeam/ursuleți de pluș/orice”, probabil că doar l-aș fi dojenit un pic. Dacă îmi dădea o replică nesimțită ori ne certam, ori aș fi încercat să-l sperii un pic spunându-i că vreau să facem amiabilă sau că vreau să mă duc la poliție șamd. Asta doar ca să-l fac să creadă că am de gând să-l pun pe drumuri și pe viitor să gândească că e mai eficient să parcheze ok decât să dea de un nebun ca mine care să îl “coste” mai mult timp decât o parcare corectă. În realitate nu i-aș fi făcut nimic de genul acesta, că știu că e un incident care nu ar fi luat în seamă de poliție sau de vreo firmă de asigurări.

Din păcate (sau din fericire) l-am așteptat vreo 20-30 de minute și nu a apărut. Mi-a mai trecut un pic părerea de rău când am dat cu spatele și am văzut că aparent el a fost cel care și-a zgâriat spoilerul. A mea n-avea nimic pentru că Duster și pentru că mă lovise în “colții” de plastic dur ai spoilerului. De altfel colții ăia au mai mușcat și din alte spoilere, băieți deștepți cei de la Dacia că s-au gândit să-i pună acolo. În fine, i-am lăsat un bilețel cu o dedicație și am plecat.

Totuși, m-am gândit că m-ar fi durut sufletul dacă era o mașină nouă. Cred că aș fi reacționat mult mai nasol.

Un prieten îmi spune că mă agit prea tare și că csf, ncsf. Eu în continuare consider asta o nesimțire care n-ar trebui trecută cu vederea. Voi ce părere aveți? Sunt snowflake că mă agit pentru faze d-astea?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Vouă vi se pare normal acest tip de parcare?

  1. Giovani

    Si pe mine ma “seaca”de ori de cate ori am gasit masina in parcare zgariata sau chiar lovita, dar dupa aia ma ganesc ca e doar un “fer” si nu se merita sa-mi distrug sstemul nervos cu tampenii de astea. Exista tot feluri de solutii de inlaturare a zgarieturilor, vopsele, baieti destepti care stiu sa scoata gaurile de la gheata, etc, etc…Deci chill out mafrend 🙂
    NB – nu mai spun de cum imi creste tensiunea arteriala cand ii vad pe unii cum parcheaza pe la Mall-uri 🙁

    Reply
    1. Revo Post author

      Știu, și eu sunt pe principiul e doar un fer în majoritatea timpului. Aici nu era vorba despre pagube materiale ci mai degrabă o chestiune de principii 🙂

  2. Vlad

    Jeguri si vor continua sa faca asa si vor face si altii pentru ca nu patesc nimic.

    Mi se pare o prostie cu e doar un fier. Ai muncit pentru fierul ala. Ai pierdut bani si timp. Inclusiv drumuri la service. In romanica ori esti smecher ori esti luat de prost.

    Reply
  3. George

    Cel care a parcat asa e un taran prost si egoist! Dar stai linistit ca asa va pati si el chiar daca nu-si va aduce aminte ca si el a procedat asa..

    Reply

Spune-ți și tu părerea: