Webstock 2016: votați personalitatea anului 2016 în online

By | September 22, 2016

Pe 30 septembrie toți bloggerii și oamenii din online-ul românesc vor invada Marriot-ul pentru Webstock 2016. Nu mai știu a câta ediție este dar știu că dacă nu se întâmplă ceva neprevăzut, va fi a patra la rând la care particip și eu. Anul trecut a fost strâns, am avut niște cursuri care s-au suprapus în acea perioadă dar ca prin minune, cursurile au fost tot la Marriot, așa că am făcut multi-tasking 🙂

Eh, noi ne adunăm la Webstock ca să vedem care au fost cele mai de succes proiecte din online. Un fel de oscaruri pentru blogosferă și agenții de publicitate. Doar că anul acesta este a doua ediție în care poate vota și publicul. Iar voturile sunt pentru personalitatea anului 2016 în online-ul românesc.

Din experiența anului trecut, câștigă cel care are comunitatea cea mai mare online. Așa că dacă aveți pe cineva preferat sau din contră, pe cineva antipatic, aruncați un vot aici până pe 23 septembrie (scroll down muuult ca să vedeți butonul de vot). Am votat și eu. Dacă aș fi votat până alaltă-ieri, votul meu era altul, dar acum s-a dus către Adi Hădean. Îl apreciez pentru că promovează bunul gust pe înțelesul tuturor în gastronomie, pentru că nu are atât de multe fițe încât să nu-și permită o shaorma de la Haleală și pentru că a făcut campanie puternică pentru legea anti-fumat.

Altfel, vă țin la curent de la fața locului și vă spun cine a câștigat. Webstock 2016, here we come!

webstock 2016 awards

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: