Xiaomi Yi II 4K se apropie mai mult de GoPro

By | May 16, 2016

Xiaomi Yi II 4K este noul action cam de la producătorul chinez, care tocmai a apărut la precomandă pe GearBest. Chiar mă gândeam zilele trecute că a trecut ceva de când au lansat primul model, și că ar fi timpul pentru un update.

Noul model are același unghi de 155 de grade, filmează 4K la 30 fps, folosește același chipset Ambarella A9 ca și GoPro Hero4 Black, are senzor IMX377 de la Sony și cel mai important pentru mine: are display de 2.2″ cu touch screen. Bine, la touch screen nu țineam neapărat.

xiaomi yi ii 4k

 

Bateria de 1.400 mAh ar trebui să ofere aproape 2 ore de filmare 4K dar partea nasoală este că nu știu dacă va fi detașabilă. În specificații scrie că n-ar fi, dar văd totuși o ușiță destul de mare în partea inferioară a camerei. Ar fi mare păcat, eu acum am trei baterii cu care-mi place să jonglez. Şi majoritatea celor care folosesc mai serios o asemenea cameră au și două-trei baterii de rezervă. Iarna se consumă foarte repede.

xiaomi-yi-ii-4k-2

Faptul că Xiaomi Yi II se apropie de GoPro Hero4 ca specificații înseamnă că îi crește și prețul. Deocamdată, la precomandă este 250$. Probabil că peste câteva luni îi mai scade prețul cu 20 de $ și se va stabiliza așa. Oricum, destul de simplă linia de produse Xiaomi. Nu mai țin minte, GoPro câte modele are?

Da, știu că încă nu am publicat review-ul pentru primul model. L-am amânat din dorința de a-l face cât mai profi. Mă rog, cred că până la urmă am strâns ceva clipuri în situații cât mai diverse, așa că sper să-l public în curând. Dacă încă stați pe gânduri eu ve-o recomand. Şi-au mai cumpărat câțiva cunoșințe care nu au mai avut răbdare să apară review-ul, și nu le pare rău 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: