YOXO adaugă 5G și multe beneficii – de care am profitat și eu

By | December 21, 2022

Anul trecut am vrut să testez YOXO. Așa că am urmărit pașii din aplicație, am deschis un abonament și mi-a plăcut atât de mult serviciul încât am decis să-l păstrez. Apoi pe tot parcursul anului am simțit că primesc regulat ceva mișto pentru că sunt client YOXO.

Se pare că tuturor le-a plăcut serviciul, din moment ce articolul despre YOXO este cel mai citit articol scris anul trecut și unul dintre cele mai citite all time. Am și ajutat mulți prieteni și cunoștințe să se “convertească” la YOXO de-a lungul timpului.

Ce este YOXO?

Mai scriu odată aici, în caz că mai sunt dintre voi care nu știu. YOXO este un serviciu digital. O combinație dintre abonament și cartelă. Seamănă cu abonamentul în sensul că îți faci o subscripție și îl plătești lunar, dar seamănă și cu cartela prepay, pentru că poți renunța la el oricând. La fel de bine poți adăuga din aplicație opțiuni (mai mult internet, trafic în roaming șamd) și să renunți la ele de luna următoare. Practic e soluția perfectă pentru cei care nu știu dacă vor cartelă și abonament. De fapt vor YOXO 🙂

yoxo 5g

Eu am comandat cartela fizică anul trecut, dar au lansat și eSIM la puțin timp după. Dacă schimb telefonul o să trec pe eSIM, ca să nu-mi mai bat capul cu acea cartelă fizică.

YOXO are acum 5G (și telefoane 5G)

Spuneam anul trecut că singura limitare a lui YOXO era legată de viteză. Că dacă voiai neapărat 5G, trebuia să alegi altă soluție. Ei bine, de luna trecută s-a rezolvat și această limitare. YOXO a introdus o opțiune, YOXO 150 GB se numește, pe care dacă o alegi, primești un boost și la viteză, nu doar la traficul de date.

Cel mai accesibil abonament este 19 lei (pe care îl am și eu). YOXO 150 GB este 39 lei. Eu voi trece la YOXO 150 GB din mai multe motive. În primul rând pentru că sunt early adopter, am telefon 5G și vreau să testez rețeaua cu cea mai bună acoperire și cea mai bună viteză pe 5G. Apoi pentru că mi se pare cel mai bun moment pentru a trece pe 5G, când încă nu sunt aglomerate celulele. Teoretic cu 1.2 Gbps download și 600 Mbps upload o să am pe telefon conexiune mai bună decât fibra de acasă. Și pe lângă asta, YOXO 150 GB are 6.63 GB în roaming.

pareri yoxo 5g

Și ca să fie totul mișto, cei care nu au telefon 5G, pot cumpăra unul prin YOXO. Teoretic, mulți dintre cei care aleg abonament, îl aleg pentru că vor și un telefon “la abonament”. Este singura chestie pe care cartelele prepay nu au putut să o ofere până acum. Prin YOXO se poate însă cumpăra și un telefon. Au o colaborare cu o soluție de plată denumită Oney și prin intermediul acesteia puteți cumpăra din aplicația YOXO telefoane pe care le puteți achita cu cardul în 3 sau 4 rate fără dobândă. Cum ziceam, best of both worlds (abonament vs cartelă).

Ah, și nu numai telefoane. Au și diverse gadgeturi, wearables, televizoare șamd.

Dacă vreți să aflați mai multe despre asta, intrați pe https://www.yoxo.ro/5g/.

YOXO Dealz (și ce beneficii am folosit eu)

YOXO are și această secțiune denumită YOXO Dealz, în care găsiți parteneriate dintre YOXO și diverși furnizori și diverse activări. Acum sunt 3-4 deal-uri acolo.

La un moment dat au lansat o extensie de Chrome care te învăța cum să-ți reduci emisiile de CO2.

yoxo eco

yoxo extensie chrome

Apoi au întrebat prin intermediul aplicației unde vor utilizatorii să planteze copăceii salvați de acea extensie. S-au plantat până la urmă 2 hectare de pădure în Călugăreni, județul Giurgiu.

Spuneam mai sus că am simțit că primesc regulat ceva mișto pentru că sunt client YOXO. Un exemplu bun este un voucher de reducere la Freshful. Noi oricum cumpărăm des de la Freshful, a fost binevenit acel voucher.

yoxo dealz

Ieri am primit un mail care îmi spunea că îmi pot alege o decorațiune de la Christmas Collection pe care să o primesc gratuit drept cadou de Crăciun din partea YOXO. Mi s-a părut un gest simpatic din partea lor 🙂

Au și reduceri pentru serviciile fixe de la Orange, au și 100 GB bonus pentru cei care aduc un prieten în rețea. V-am spus, ai sentimentul că mereu primești ceva în plus.

În concluzie, YOXO este probabil cel mai mișto serviciu testat în ultimul timp. Rar mi se întâmplă să devin și mai entuziasmat de un serviciu pe măsură ce-l folosesc.

Dacă nu știți ce să alegeți între cartelă și abonament sau vreți mai multă flexibilitate decât la abonamentul pe care îl aveți acum, YOXO all the way!

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

8 comentarii la “YOXO adaugă 5G și multe beneficii – de care am profitat și eu

  1. Emilian

    Din păcate (sau din fericire) eu am portat din Orange acum câteva luni, din cauza problemelor de semnal (cred eu) pe care le-am avut.
    Ajunsesem să nu existe apel de voce în care să nu repet eu sau interlocutorul meu de câteva ori același lucru. Și asta se întâmplă în București.

    Problemele au început de prin 2020, sau atunci am observat eu. Am sunat la relații clienti și mi-au zis să trec pe 3G ( :D) unde nici măcar nu se putea apela. Am zis că nah sunt probleme temporare și vor trece, dar după aproape 2 ani am portat fără nici un regret.

    Probabil că voi folosi yoxo doar temporar acolo unde nu am semnal suficient.

    Reply
    1. Revo Post author

      Știu că ai mai scris de probleme cu semnalul, dar nu am apucat să te întreb. Problema cu semnalul era doar la tine acasă sau era o problemă generală?

  2. Adi

    Bună reclamă! Sper sa fi meritat. Asa, de Crăciun. Nu scrie pe nicăieri că ar fi articol publicitar. Poate pe undeva ca la contractele de la bancă. Nu ar fi ncio problemă. Dimpotrivă as aprecia pe cineva care arată clar că un articol este reclama. Nu e nicio rușine. Rusine ar fi să maschezi. Sper să mă înșel.

    Reply
    1. Revo Post author

      Ba scrie, uite: https://plici.ro/image/7UE
      Am mai discutat asta. Mă consumă rău de tot discuția asta, mai ales când trebuie să o am cu cititori vechi, care ar trebui să știe că nu promovez niciodată produse sau servicii în care nu cred, pe care nu le folosesc sau despre care nu știu nimic. Dacă urmărești acel tag vei vedea că sunt 15 articole publicitare la 261 de articole scrise în 2022. Asta înseamnă aproximativ 5% reclamă pe blog. Am refuzat la greu anul ăsta propuneri care nu s-au potrivit.

      De ce nu marchez mai evident publicitatea? Am văzut ce se întâmplă la ceilalți care fac asta. Dacă pun (P) în titlu nu mia citește nimeni articolul pentru că presa a abuzat de acest (P) și atunci toți s-au obișnuit să dea skip.
      Dacă scriu în text că articolul este sponsorizat, se vor strânge în comentarii doar cei care au o problemă sau vor să facă mișto de compania/campania respectivă. Am văzut la alții cum se întâmplă prin comentarii și nu vreau asta.
      Mă rog, mă mai gândesc la ce aș putea face în 2023.

  3. CatalinR

    ”mi se pare cel mai bun moment pentru a trece pe 5G, când încă nu sunt aglomerate celulele.”
    ca tot suntem ingineri in telecomunicatii, nu ai cum sa treci pe 5G inainte de a fi implementat.
    abia in 15 noiembrie au fost anuntati castigatorii spectrelor de frecventa. mai e pana va fi implementat.
    in rest, e ok articolul tau, yoxo este foarte bun.

    Reply
    1. Revo Post author

      Heh, e o afirmație simplificată. Dar dacă vrei să despicăm firul în patru … Chiar dacă nu pe frecvențe de 5G, atingi viteză de 5G pentru că telefonul tău are tehnologia necesară pentru 5G și operatorii fac QoS astfel încât să îți permită ție să ajungi prin 4G la viteză de 5G. Pe mie nu mă interesează neapărat pe ce spectru de frecvență este conectat telefonul meu atât timp cât am viteză și latență de 5G.

  4. B20B38

    Din 2015 am trecut in Orange pentru oferta Young, aveam o extraoptiune cu roaming la 6E si asta la cartela.
    Incarcam automat prin Pago si n-aveam emotii la credit, totul parea ok, semnal bun, in tara pe drumurile nationale si in aglomerarile urbane plus viteza fantastica, mult mai mare decat la concurenta(Voda +Digi), dar imi lipsea parca ceva, redirectionare apeluri.
    Asa ca am trecut ambele sim-uri pe abonament la ei, apropo, variaza tariful la redirectionare de la abonament PF al PJ 😀
    N-am luat in calcul yoxo pentru ca se plangea lumea mult pe net, dar printr-o conjunctura nefavorabila, cresterea preturilor, am ajuns sa testez si yoxo- intai prima luna am folosit gratis printr-un cod de pe net.
    Multumit de optiuni, inclusiv de net si de optiuni roaming, plus ca au cel mai mic pret la net mobil cu cea mai mica optiune.
    Pacat de redirectionare apeluri si de apel in conferinta, lipsesc cu desavarsire, la fel si Number Share(cantitate mica de date, lipsa sim fizic, Smart20 si 25 nu suporta sim fizic), punctele slabe Orange in general.
    In rest, numai de bine despre Orange, acoperire, semnal, atitudine profi, nu au taraganat lucrurile la portare, yoxo e o rampa de lansare pentru negocieri fierbinti cu alti operatori…

    Reply
    1. Revo Post author

      Mersi de completare! Uite chiar nu știam de limitările acestea, pentru că nu am avut nevoie să le folosesc.

Spune-ți și tu părerea: