Zonga e sortit esecului

By | February 26, 2012

Zonga este o un serviciu românesc de streaming de muzica lansat cu surle și trâmbițe acum 2-3 zile de Sergiu Biriș (Trilulilu). Momentan este doar pe baza de invitatie iar eu am primit de la bunescu (mersi) una atunci cand s-a lansat. Eram interesant in primul rand de platforma mobila pentru Android. N-a fost sa fie, pentru ca streaming-ul pentru telefon nu e valabil decat pentru clientii premium.

Am purces la cautarea catorva piese in ideea ca macar renunt la Youtube si le ascult aici la o calitate mai buna. Am cautat chestii d-astea normale: Rammstein, Iron Maide, AC DC, Hammerfall, System of a Down ? Deja deveneam nervos. Aveau bila neagra de la prima cautare oricum. Ma rog, am zis sa vad macar o listare a genurilor. Si atunci am fost lovit …

 

Nu sunt eu metalaru’ cel mai cel … dar asocierea aia n-are ce cauta acolo. Pe metalisti i-ati pierdut din start iar cei care asculta genul 2 (observati ca nu-i zic pe nume) nu stiu in ce masura ar fi dispusi sa plateasca pentru asa ceva.

Abia in seara asta am intrat pentru a 2-a oara pe Zonga si am incropit ceva cu multe piese live de la Metallica, Chris Rea la fel si Dire Straits.

Sorry Sergiu Biriș

Share pe Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *