Bancpost devine sponsorul principal pentru Echipa Națională de Fotbal

By | March 27, 2015

Am fost ieri la conferința cu FRF despre care vă întrebam pe Facebook. M-am dus pentru că nu mai este nici Pițurcă antrenor la Națională nici Sandu președintele ligii, situația ar fi fost altfel cu ei prin preajmă.

frf_bancpost-8

Burleanu este o îmbunătățire, dar mai sunt multe de lucrat la FRF, care în continuare nu are o imagine prea bună. Revenind la ideea de bază, informația importantă era cea că Bancpost devine sponsor principal al FRF și al Echipei Naționale de Fotbal pe o perioadă de minim doi ani.

frf_bancpost-2

Mie mi se pare oarecum amuzant, pentru că Bancpost sunt greci și sponsorizează Echipa Națională a României la Fotbal, care se află în grupă cu Grecia. I-a întrebat cineva la conferință cu cine vor ține în meciul dintre cele două și au răspuns că vor ține cu … fotbalul.

frf_bancpost-4

Cât despre tricolori, nici n-au planuri mari. Pe comunicat scria că au drept obiectiv calificarea la toate cele trei finale care vor avea loc până în 2020. Dacă tot ajung acolo și sunt atât de optimiști, eu zic să le și câștige, să nu facă un drum degeaba 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: