HTC One M9 a fost lansat în România

By | April 1, 2015

Ştiți deja părerea mea despre HTC One M9, l-am criticat pentru că este foarte asemănător cu M8. Cu toate astea, am stat și m-am gândit. La fel a fost criticat și iPhone 4S și în final nu a mai contat, a reușit să se impună. Diferența cred că a făcut-o felul în care fanii Apple au fost pregătiți înainte de lansare, aici cred că HTC ar fi trebuit să puncteze un pic mai mult.

UPDATE: Îl poți comanda la: eMAG, MarketOnline, PCGarage, evoMAGOrange, Vodafone, Telekom.

htc_one_lansare1

Ieri am avut ocazia să mă joc un pic cu M9, ca să vedem cum ne înțelegem. Designul este pe placul meu, spre deosebire de M7, căruia îi reproșam că integrează prea multe materiale, de prea multe culori. Aici singurul lucru care mi se pare din alt film este plasticul de pe muchia superioară a telefonului, care ascunde antenele. În rest, varianta “gold silver” a telefonului arată foarte bine și se simte foarte bine în mână.

La capitolul îmbunătățiri hardware, îi felicit pentru că au mutat camera Ultrapixel de 4MP pe față și au ales să pună o cameră convențională pe spate. Camera se mișcă foarte bine, are mod full auto, face poze bune în lumină obscură, filmează slow motion, are chiar și un mod pentru bokeh. Interfața mi s-a părut simplu de folosit și mi-a plăcut în special faptul că un swipe din lateral activează camera frontală.

Software-ul a suferit îmbunătățiri minore. Mi-a atras atenția posibilitatea de a configura home-screen-ul în funcție de locație (acasă, afară, la birou) și posibilitatea de a crea propria temă pentru telefon, așa cum făceam înainte cu Nokia sau Sony Ericsson 🙂

Mi-a plăcut per total evenimentul de lansare. Deși locația era întunecată, a fost primul eveniment la care am văzut un setup cu un fundal alb și lumini, pentru a putea face niște poze decente cu telefonul. Cei prezenți pe scenă au vorbit scurt și la obiect și nu s-au zgârcit cu informațiile importante. De exemplu am aflat că HTC One M9 va costa 3.199 lei și va fi disponibil de vineri în magazine.

htc_one_lansare12

Sunt curios cum va fi primit de către consumatori. Pentru mine, este pentru prima dată în ultimii 3 ani când aș lua în calcul și varianta HTC, în primul rând datorită camerei. Ar mai putea câștiga câțiva prieteni și datorită faptului că oferă posibilitatea de a folosi un card SD. Apoi ar mai fi și prețul, o idee sub Galaxy S6. Iar din punct de vedere al design-ului este un telefon diametral opus față de S6. Iar fanii HTC sunt foarte loiali, pentru că acest design este cu siguranță distinctiv.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “HTC One M9 a fost lansat în România

    1. Revo Post author

      Am dat click pe link-ul ăla, mi-au fost violate orbitele, am ieșit.

Spune-ți și tu părerea: