LSE LanParty V8

By | April 21, 2013

Când a trebuit să aleg facultatea pendulam între automatică și electronică. Cea din urmă avea deja un plus pentru că fusesem mai demult la un concurs de Streetball și eram mulțumit de atmosfera și competiția întâlnită.  În timp ce scotoceam web-ul pentru mai multe informații … dau peste un afiș: LSE Lan Party. Citesc mai bine și înțeleg că era vorba despre un Lan Party organizat în ETTI. Atunci îmi spun în sinea mea: “baschet și gaming … p-aici ți-e drumul”.

Am intrat la facultatea de electronică și am ajuns în anul IV, timp în care concursurile de baschet și Lan Party-urile au trecut pe lângă mine. Acum câteva săptămâni am văzut afișul care anunța ce-a de-a opta ediție de “sporturi electronice” organizată de Liga Studenților Electroniști (LSE). Am pus piciorul în prag și am zis că asta este ultima mea șansă de a face în facultate exact lucrul pentru care am venit.

Din păcate jocurile de pe meniu nu mă avantajau (DOTA 2, Starcraft 2, FIFA și NFS Most Wanted). Cum nu era niciun shooter disponibil, am decis să mă înscriu la NFS și să mă duc pentru distracție. Credeam că toți cei de la NFS sunt șoferi de duminică însă la fața locului am dat peste oameni care făceau fine tuning la mașini cu pixul în mână.

Am pierdut cele două curse de rigoare și am mai stat prin zonă până la ora 2.30 pentru că datoria mă chema în altă parte. Au fost foarte mulți sponsori (PC Garage, Freescale, Tymbark și BitDefender care sunt deja la al III-lea event de gaming unde îi văd). Când eram pe picior de plecare băieții de la lab501 tocmai își instalau o stație de luptă.

Au fost desfășurări masive de forțe la Dota 2 și se pare că main eventul a fost concursul de Starcraft II. Sunt absolut sigur că am plecat înainte ca petrecerea să înceapă cu adevărat. Mi-a plăcut organizarea, cu singura mențiune că eu aș fi interzis fumatul în sală.

Mai jos sunt niște poze (făcute cu telefonul din pacate) la ce mi s-a părut interesant. Click pe poza pentru marire. Restul pozelor le găsiți pe facebook.

Prima generatie de Pentium III

Prima generatie de Pentium III

Acelasi P3 cu un emulator pe el
Acelasi P3 cu un emulator NES pe el

Un laptop cu aerisire
Un laptop cu aerisire

Şi două filmulețe:

[youtube=http://youtu.be/nC4YCYBhGs4]

[youtube=http://youtu.be/DGwnsmOooV0]

Şi pentru un final în forță, bineînțeles că mi-am uitat ceva pe acolo. Mai precis, nu mai am ștecherul de la adaptorul laptopului.

lse_lanparty_v8_12

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

5 comentarii la “LSE LanParty V8

    1. revo Post author

      Dacă îl punem și pe cel de la Overheat, sunt 3 LanParty`uri în 3 luni. Lookin’ good 🙂

  1. Pingback: LSE LanParty V11 – unul dintre avantajele de a fi student la Electronică | revoblog.ro

Spune-ți și tu părerea: