Primele păreri despre Samsung Galaxy S7 Edge. Voi ce vreți să știți?

By | March 14, 2016

Am primit Samsung Galaxy S7 Edge prin intermediul Orange Smartphone Testers și deja am petrecut un week-end jucându-mă cu el. Așa că până scriu review-ul complet, vă pot arăta un unboxing și vă pot spune care este prima impresie pe care mi-a lăsat-o. În același timp, v-aș ruga să-mi spuneți și voi ce anume v-ar interesa să știți, pentru un review cât mai complet.

UPDATE: Am testat cât ține bateria și încărcarea wireless.

Am făcut și câteva poze rapid, chiar atunci când l-am scos din cutie. Cablul USB, încărcătorul și căștile în cutiuța lor sunt aceleași ca și la modelul precedent. Pe lângă acestea, mai găsim în cutie și un adaptor OTG.

Primul lucru pe care aș putea să-l spun despre Galaxy S7 Edge este că nu seamănă deloc cu Galaxy S6. Am avut această senzație și la lansare însă acum m-am convins. Deși arată aproape identic, este un cu totul alt telefon atunci când îl ții în mână. Galaxy S6 are muchii mult mai ascuțite, care parcă opun rezistență. S7 Edge este mai rotunjit, mai fluent, îți dă altă senzație. Dacă pui mâna pentru o secundă pe S7, pur și simplu nu mai ai cum să confunzi cele două telefoane.

Aceasta ar fi primul lucru pe care pot să-l spun despre telefon. Până la review-ul final, voi mai presăra câteva articole pe aici, analizând în detaliu câteva funcții despre care merită vorbit. Până atunci, aștept și întrebările voastre.

După cum spuneam, acest articol face parte dintr-o campanie în care mai mulți bloggeri ce testează telefonul pentru trei săptămâni au șansa de a-l câștiga la finalul perioadei. Așa că dacă vrei să mă ajuți să fiu cu un pas în fața celorlalți, orice share contează 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

12 comentarii la “Primele păreri despre Samsung Galaxy S7 Edge. Voi ce vreți să știți?

    1. Revo Post author

      Deocamdată ca design Nexus 6P e masiv și are muchii ascuțite mai apropiate de Galaxy S6 decât de S7. În privința performanței, sigur va fi superior. În privința update-urilor la timp, va fi întotdeauna cu o epocă în urmă 😀

  1. Mihai K

    Galaxy S7 Edge este că nu seamănă deloc cu Galaxy S6???????? poftim…. de ce ai compara EDGE cu S6 simplu fara EDGE>? Poti sa compari si o tigaie cu o oala?

    Reply
    1. Revo Post author

      Am testat și S6 și S6 Edge, nici cu Edge nu seamănă. L-am comparat cu cel normal pentru că pe acesta îl aveam la-ndemână.

  2. Kalamitate

    “Primele pareri” si nu este decat una. Praf. Si unii iti mai dau și share.

    Reply
    1. Revo Post author

      Speram să fim mai interactivi în comentarii. Tocmai din cauza asta titlul mai conține și o întrebare. Dacă te interesează ceva anume în mod special, spune și gata.

  3. mihaela

    Buna,am si eu o intrebare prima incarcare a telefonului trebuie facuta cu telefonul stins sau lasa 12 ore? spuneti.mi va rog orice informatie stiti despre prima incarcare a tel Galaxy S7 Edge

    Reply
    1. Revo Post author

      Salut, în niciun caz. Regula asta nu mai este valabilă de vreo 8 ani. Când ajunge sub 10% îl pui la încărcat și îl scoți imediat ce este full.

  4. Madalina

    Bună! Mi-am luat și eu un Samsung S7 Edge de vreo 5zile. Și pot spune ca bateria se consuma într o zi. Și nu exagerez prin asta prea mult pe el. Ce crezi ca e de făcut? Dacă l am încărcat seara . Pana dimineață se duce 10% fără a sta pe el.

    Reply
    1. Revo Post author

      Bună, vezi să nu fie vreo aplicație prost optimizată care îți consumă bateria chiar și în stand-by.

  5. Dobrila Gelu

    am si eu un telefon samsung s7 edge si nustiu ce protectie pe fata sai pun

    Reply

Spune-ți și tu părerea: