10 fotografii alb-negru cu Huawei P9

By | May 11, 2016

Am aceeași părere despre fotografia alb-negru cu cea pe care o am despre jocurile de cărți. Sunt drăguțe, dar parcă nu mai sunt așa de interesante după ce le joci pe cele 3D. La fel și cu fotografiile alb-negru. A fost ceva indispensabil la vremea ei, dar acum parcă îmi plac mai mult culorile.

huawei-p9-bw-1

Dar nu am vrut să minimizez importanța camerei foto în plus pe Huawei P9, mai ales când scrie și Leica pe ea. Așa că am încercat, ca orice fotograf cu aspirații (nu cu pretenții), să mă împrietenesc cu această tehnică.

huawei-p9-bw-2

Cineva spunea pe Facebook că orice fotografie arată mai bine în alb-negru. Nu sunt de acord, dar trebuie să recunosc că uneori culorile diluează mesajul fotografiei.

huawei-p9-bw-3

huawei-p9-bw-4

huawei-p9-bw-5

Acum, după ce m-am străduit cât am putut să fac poze bune alb-negru, mi-am reconsiderat un pic convingerile. Faptul că te apuci să abuzezi de fotografie alb-negru nu te face un fotograf la fel cum nici prenumele “Photography” de la pagina de Facebook nu te face.

huawei-p9-bw-6

huawei-p9-bw-7

 

huawei-p9-bw-10

huawei-p9-bw-9

Părerea mea este că artiștii sunt cei care știu exact ce poze ar trebui să fie color și ce poze ar produce mai multe emoții dacă ar fi monocrome. Așa că, dragi fotografi și nu numai, spuneți-mi ce se întâmplă cu pozele de mai sus. Pe care am nimerit-o și pe care nu?

Huawei P9 este primit în teste, ca de obicei, prin programul Orange Smartphone Testers. În curând o să public și review-ul.

 

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “10 fotografii alb-negru cu Huawei P9

  1. Mihai

    Nu sunt fotograf, dar mi se par potrivite in alb negru pozele 1, 3, 9

    Reply
  2. doru

    Nu sunt fotograf nici eu, însă mie îmi plac numărul 3 și numărul 5.

    Reply
  3. Revo Post author

    Nici eu nu-s fotograf. Ultima mi s-a părut cea mai mișto atunci când am făcut-o, dar după ce am scos-o pe PC nu mi s-a mai părut așa de interesantă 🙂

    Reply

Spune-ți și tu părerea: