50 shades of “sorry”

By | August 15, 2018

Se fac aproape două săptămâni de când suntem în US și eu tot sunt uimit de modul în care oamenii își cer scuze pentru micile inexactități de pe stradă.

Un fel de “going the extra mile” pentru scuze. Prima pe care am auzit-o a fost: “Sorry man, my bad!”, când un tip a vărsat din greșeală un pic de bere în fața altuia.

Apoi un “sorry, I should watch where I’m going”, când un tip s-a poticnit în noi pe stradă.

Și un “sorry, I don’t know what I’m doing”, când eram la coadă la Wendy’s.

Și tot așa. La început am crezut că sunt niște expresii standard, dar se pare că oamenii sunt foarte creativi la inventat scuze 🙂

La polul opus, aseară în New York, un camion care încerca să gareze a blocat o stradă întreagă. După câteva minute de așteptare, una dintre mașini a claxonat. Camionagiul a replicat printr-un claxon care ne-a spart tuturor măselele, acompaniat de un elegant “how you like that, you dumb motherfucker?!”.

Se simte diferența între New York și alte orașe 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “50 shades of “sorry”

 1. Sorin

  Daaa, se simte(!), se simte diferența mai ales cînd la noi se mai iau și cîteva bastoane pe cocoașă, oferite cu multă generozitate ca și cadou, pentru care ulterior să fie prezentate niște penibile scuze, bazate pe princpiul “te mîncă spinarea…”.
  Ca la noi, nicăria !

  Reply
 2. Dax

  Nu e adevarat, in NYC sunt mai amabili sau cel putin la fel, my opinion

  Reply
  1. Revo Post author

   Mie mi s-au părut în general amabili oamenii din NYC, mai amabili și decât la noi. Însă în restul țării mi s-au părut ultra-amabili :))

Spune-ți și tu părerea: